Jump to content

Akkurat bytta dekk, bilen drar til sidene.


LeSaboteur
 Share

Recommended Posts

Jeg har akkurat kjøpt meg en BMW 116i, 2005. I går bytta jeg til sommerdekk på bilen min, og etter dette drar bilen til en av sidene når jeg kjører (varierer med hvilken side). Jeg vil presisere at den overhodet ikke gjorde dette med vinterdekkene på. Sommerdekkene er rimelig godt slitt. Nesten ikke spor på siden av dekkene. Kan slitte dekk være årsaken? Alle 4 dekkene er helt like, bortsett fra at 2 av de er mer slitt en de 2 andre.

Noen som kan hjelpe meg med et fornuftig svar?

Pfh. takk!

Link to comment
Share on other sites

Først og fremst: skjekk lufttrykket!

Jeg gjetter at det sitter runflat-dekk på sommerhjula. De er kjent for slik oppførsel. At de er slitt gjør det garantert ikke bedre.

Bytt dekk og spander på deg en hjulstillingskontroll hvis de er veldig skeivslitt (dette kan også komme av at de er blitt kjørt med for lavt trykk)

Link to comment
Share on other sites

Har akkurat hatt samme med 1eren vår, Goodyear runflat i 205/55-16" på fremhjulene (tipper 4mm igjen), helt grusomt, svingte mye mer enn hva rattutslaget tilsa, trodde det var noe alvorlig feil. Satte de nye Hankook-dekkene (ikke akkurat noe superdekk det heller) foran og flytta Runflatene bak, og vips var bilen helt fin...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...