Jump to content

Basskasse i E30 cab (og noen bilder\planer med bilen)


Recommended Posts

Heisann!

Blir sikkert handla E30 cab prosjekt så fort jeg kommer hjem fra jobb i Korea, må da bygges ett anlegg i denne, er det noen som har mål på bagasjerom? Og forslag til en grei kasse som gir bra lyd i cab? Har 2 av denne subben i golfen min nå, og tenkte å bruke dem i cabben og http://www.bilradiospes.no/m/shop/?prod ... id=&vn=736 .

Slenger også med noen bilder av cabben bare for morro :)

Masse planer på den, shine hele bilen rett og slett, lakke bakluka, den er mattsvart av en eller annen grunn, om lakken er litt sliten blir nokk hele bilen lakka. Vingen på bakluka skal AV! Muligens M-tech 2 bakfanger istede for den som er der, 18" svarte felger, og ikke minst bytte til eksos med kattalysator og bytte til org ratt så jeg får ut skilta fra biltilsynet :)

Når vinteren kommer blir det nokk også satt inn 2.5L og en hel del annet :)

http://images.bimmers.no/viewer.php?fil ... pxwbmo.jpg

http://images.bimmers.no/viewer.php?fil ... bl9t4c.jpg

http://images.bimmers.no/viewer.php?fil ... q98i7x.jpg

Her er et bilde av sånn den så ut for noen år tilbake:

http://images.bimmers.no/viewer.php?fil ... 1en32s.jpg

Link to comment
Share on other sites

jeg har en kasse som ble bygget av min bror til å passe akkuratt i en E30 cab. jeg trenger den ikke lenger. så den kan du få kjlpe om du vil. er plass til 3X12"

Tja, tengte jeg skulle få bygget kassen etter subbene, pluss at det koster vel flesk å få sendt den kassen din opp til meg tenker jeg :) Men du kan jo slenge ut et bilde av den hvis du gidder så får jeg se om det blir akktuelt :)

Link to comment
Share on other sites

Drar seg fort opp til 229kr i porto da ja....

Hehe, det hadde jo vært overkommelig da, men tenkte igrunn å ha bare 2 x 12". Trenger ikke mere i cabb føler jeg, mest ute etter å få en bra og høy diskant i bilen :) Har bygd ett par kasser før, som har vært helt åpne innvendig, kunne tenkt meg å prøve å bygge med kammer innvendig om det er mulighet for bedre bass da? Har aldri satt meg helt inn i dette kasse greiene, for det meste har det bare blitt kjøpt en kasse utnen å tenke på volum eller noe å bare klaska det sammen, så vurderer å prøve det litt mer serriøst etter spessifikkasjonene til elementene nå :)

Link to comment
Share on other sites

fikk ordnet noen bilder av kassa i dag. og fikk tatt bilder av 2 bilder broren min tok en gang han var på ferie. bildene er egentlig for å vise hvor god plass det var til brusen hans. men ser kassa litt. på de 2 bildene er der 3X10" i kassa. de er senere gjort om til 12" hull.

men de kan sikkert gjøres mindre igjen. eller man kan tette et hull om man bare vil ha 2X12" foreksempel.

slik så det hvertfal ut i bilen til broren min.

1grcyrl1lazolna50j9p.jpg

q0n9e1pqbu3bk6omsx01.jpg

fronten på kassa. litt støvette etter å ha stått ubrukt.

mcw77zh9uhslltd77fas.jpg

grunnen til at den er skrå der pila peker er jeg ikke sikker på. endten er bagasjerommet skrått. eller så er det sånn for at kassa skulle gå inn i bagasjerommet ettter den ble laga.

j0bjd2e5z3ahnccgukv0.jpg

her ser du blå pil er på toppen av kassa. pga rommet cabben ligger i så måtte kasse være lavere innerst. så den flaten som rød pil peker på passer akkuratt inn under det rommet cabben ligger i. det ble for lavt for at man skulle få inn elementene. så den måtte være så høy den er ved blå pil

0gueip9cqxqyj0vj51iq.jpg

1212jziqjevu8xjzdwxy.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...