Gå til innhold

SOLGT! SLETTES!


 Share

Anbefalte innlegg

bilen er solgt! Denne bilen har vært eid av en eldre kar, han hentet den ny på bmw i norge i 1983. Siden jeg kjøpte den så har den bare stått i garasjen hjemme stille, pga av tidsmangel.Dette er da et 2dørs karosseri uten soltak og med elktriske sidespeil (som faktisk fungerer) !!!. rustmessig så er den grei nok. Noe rusten i hjulbuene. Det jeg vet om så er det to hull bak i gulvet i baksetet ved føtta der.  km standen er veldig lav da den bare har gått 175 000km til og være en e30 1983 mod.Bilen er aldri blitt herje/ungdomskjørt!!kjempemessig som prosjekt/banebil elller delbil:) motor starter og går. Sitter i en 316 altså m10 motoren disse skal være kjente for og tåle en del.Bilen ble startet i 30 minus og KABOOM  :shock:  der var ikke eksosen så tett lengre så burde bli hentet på henger eller er fullt kjørbar, men bråker da pga av eksos.Står ikke skilt på den så det er sagt.sn2lq80rchbqmnh9uytk.jpgnei1hjg3lka01uyyilmm.jpgf2hc2sltnjc6d9k59o9b.jpg7w98qcebtqc6wzc4gdba.jpgpkftsyjmrgz6c6uk03du.jpgBeklager for sølete bilder.

Selges for 5000

Følger med:- 4 stk vinterhjul på stålfelg (Veldig bra)- 4 stk sommerhjul på stålfelg (veldig bra)- Kan kanskje følge med simons effektanlegg, er ifra fronten nesten og bakover.Nåes lettest på PM eller melding. Mob nr: 95895486  Pga av en del jobbing. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Skal prøve og få slengt ut noen bilder imorra, fikk ikke lagt ut idag pga at fadern hadde kaste et lass med pukk foran garasje døra til e30 n :o

Sånn i pris så tenkte jeg sånn ca 15000, men er lov og komme med bud da :D kommer ann på hvor mye folk er villig til og gi.

Er få igjen av denne typen såpass gammel nå ^^

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo, det er gromt. Men den rusten på bakskjermene dine gjør at vi er litt usikker på kjøp, kjedlig å bytte ut bakskjermene, selv om det er en relativt lett jobb. Visst du kunne sjekket om det er deler av bakskjermene som faktisk er rustet BORT, kunne det vært mer aktuelt å vurdert kjøpet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...