Jump to content

SOLGT! SLETTES!


 Share

Recommended Posts

bilen er solgt! Denne bilen har vært eid av en eldre kar, han hentet den ny på bmw i norge i 1983. Siden jeg kjøpte den så har den bare stått i garasjen hjemme stille, pga av tidsmangel.Dette er da et 2dørs karosseri uten soltak og med elktriske sidespeil (som faktisk fungerer) !!!. rustmessig så er den grei nok. Noe rusten i hjulbuene. Det jeg vet om så er det to hull bak i gulvet i baksetet ved føtta der.  km standen er veldig lav da den bare har gått 175 000km til og være en e30 1983 mod.Bilen er aldri blitt herje/ungdomskjørt!!kjempemessig som prosjekt/banebil elller delbil:) motor starter og går. Sitter i en 316 altså m10 motoren disse skal være kjente for og tåle en del.Bilen ble startet i 30 minus og KABOOM  :shock:  der var ikke eksosen så tett lengre så burde bli hentet på henger eller er fullt kjørbar, men bråker da pga av eksos.Står ikke skilt på den så det er sagt.sn2lq80rchbqmnh9uytk.jpgnei1hjg3lka01uyyilmm.jpgf2hc2sltnjc6d9k59o9b.jpg7w98qcebtqc6wzc4gdba.jpgpkftsyjmrgz6c6uk03du.jpgBeklager for sølete bilder.

Selges for 5000

Følger med:- 4 stk vinterhjul på stålfelg (Veldig bra)- 4 stk sommerhjul på stålfelg (veldig bra)- Kan kanskje følge med simons effektanlegg, er ifra fronten nesten og bakover.Nåes lettest på PM eller melding. Mob nr: 95895486  Pga av en del jobbing. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei

Skal prøve og få slengt ut noen bilder imorra, fikk ikke lagt ut idag pga at fadern hadde kaste et lass med pukk foran garasje døra til e30 n :o

Sånn i pris så tenkte jeg sånn ca 15000, men er lov og komme med bud da :D kommer ann på hvor mye folk er villig til og gi.

Er få igjen av denne typen såpass gammel nå ^^

Link to comment
Share on other sites

Hvor holder du til? Søkte opp på Hallingdal, men kom så mange steder spredd utover. Har kanskje en kompis som er interessert, kan komme tilbake til deg i morgen jeg etter at du har lagt ut nye bilder.

Link to comment
Share on other sites

Jo, det er gromt. Men den rusten på bakskjermene dine gjør at vi er litt usikker på kjøp, kjedlig å bytte ut bakskjermene, selv om det er en relativt lett jobb. Visst du kunne sjekket om det er deler av bakskjermene som faktisk er rustet BORT, kunne det vært mer aktuelt å vurdert kjøpet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...