Gå til innhold

Solgt!


Brekke
 Share

Anbefalte innlegg

Heisann har en e30 som jeg leker me tanken om å bytte i e36 coupe kanskje no annet innen bmw?. har ikke dårlig tid så legg ut info og bilder av biler!

Bilen:

e30 318is

Bilen er laget i 12 månde 1989 altså en facelift!

Eksteriør:

Bilen er forholdsvis orginal utvendig, den er diamant svart med shadowline lister. og noen enkle 5 eika 16" felger med merke "dezent" orginale hella linselykter foran, og litt sota baklykter. står forløpig noen e36 m3 look speil også montert! Bmw logo har også blitt fjerna fra bagasjelokk og panser, men er ikke gjort så vanvittig bra jobb!

Interiør:

Fine seter stoff seter ikke sport med 2 micro hull! svart taktrekk og orginal ratt. resten er forholdsvis greit utenom dekslet under rattet! har også nye mtech stoff matter!

Understell:

Bilen har powerflex i bærearmer foran, travers bak og diff foring ++. alt skal være i orden og med ventilerte slissa skiver foran og bak med bra klosser! rustfritt Scorpion eksos anlegg.

Ellers er bilen i rimlig pen stand, helt grei i lakken, og har blitt bytta til 2.5 liters motor. bilen har blitt opplakka bakskjermer så man ser litt farge forskjell men skal få polert og diverse evt før salg/bytte. Bilen er også godkjent senka med 60/60 jamex fjører i vognkort. og for litt sia bygde jeg om batteriet bak i kofferten med orginal deler. det står ikke no anlegg i bilen foruten noen front høytalere av ukjent merke!

Rust! Bilen har ikke no spesielt me rust, er et 2x2cm hull ved batteri plassen i motorrom og litt på bakfanger på de vanlige plassene! Jekkfestene ser hele å fine ut.

Bilen er nylig EU godkjent å på nye skilt!

Felgene på bildet følger ikke med.

Bilen er ikke Godkjent me 2.5L motoren!!!

Mvh Brekke!

oaeyipxsfbvq1nqfm422.jpg

bphzs5xjw1ngnkw32acz.jpg

kbwd81adaqckep8ivsfj.jpg

0mzfvq8o4c508ck0ivbx.jpg

gccukp6eucjchevnb4ye.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 32
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...