Jump to content

Noen her på forumet som selger denne? Finn-kode: 23935833


Aalsen
 Share

Recommended Posts

hva mener du med grisekjøring da?? alle drar nok maks turtall på bilene sine innimellom, om de er mellom 18-30år, sikker flere som er over d som gjør d å.. Om bilen er skikkelig grisekjørt som i hva jeg tenker på grisekjøring så vil nok d merkes både på understell og ellers på bilen, hvordan den er teknisk.. Å lete etter er bil som ikke er "grisekjørt" er mer el mindre bortkastet, for d finner du ikke.. Spørsmålet er bare hvordan den har blitt behandlet etterpå.

De finner sikkert ut av ting om han sender den på NAF test, selv om d aldri er noe garanti for at bilen er feilfri.. Bilen er 9år , og har rullet i overkant av 140.ooo km, så noe kan d jo være.

E46 hadde en del "Problemer" med forstilling som bærebruer, foringer osv.. Samt at feste til diffen bak har en tendens til å ruste i stykker.. Men ut over det så er vel en E46 like grei å kjøpe som andre biler.. Se også opp for rust og andre skavanker så klart :)

Link to comment
Share on other sites

Med grisekjørt tenkte jeg på burning, donuts, maks speed i skarpe svinger og slikt. Det å makse turtallet, gi full gass og aksellerere på motorvei og slikt skal disse bilene tåle uansett.

Ja, det med "problemer" i forstilling har jeg lest, så jeg spurte om noe i forstillingen var blitt

byttet, men det er det ikke. Da tenker jeg at kanskje det må gjøres snart. Men en naf-test vil vel avsløre om foringene, hjulopphenget, disse bærearmene og støttestag og slikt er i bra stand? Samme med rust i bakakslingen og ellers?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...