Jump to content

Vurderer kjøp av E39 STV


Are G
 Share

Recommended Posts

Etter noen smertefulle år som student, som eg fortsatt er, der eg var tvungen til å selge min E34 og kjøre Golf STV så er nå tiden moden for å bytte ut treskverket med ein ny bil.

Har vurdert BMW E39 STV, litt usikker på motoren, men det er litt "care". Ettersom det skal barnevogn og div snørrunger inn i bilen så blir det skinnseter og gjerne automat.

Har sett litt på begagnatguiden om kjente feil på E39, men det er jo altid meir enn det som står der. Noen som har noen tanker rundt dette?

Noe annet som er litt viktig er målene bak i bagasjerommet. I hovedsak lengde, bredde og høgde, nokon som har dei tallene?

Korleis er motor/gear/helheiten på biler som har pasert over 200k og har blitt vedlikeholdt av ein gjennomsnitts lat nordmann?

Utenom E39, noen andre anbefalinger? Har sett litt på E34 også, men har lyst å oppdatere litt utstyrsmessig. Og fekk vel nok av alle dei idiotfeilene som var å finne på E34.

Takk for alle svar!

Link to comment
Share on other sites

jeg kjøpte en 523ia Touring i sommer, 98 mod som nå har gått 248 000. bruker ikke olje og er nydelig å kjøre. har ikke hatt noe større problem ennå, må bytte kasterstag foringer og har den berømte knirkinga i en foring bak, men dette er jo bare bagateller :)

Link to comment
Share on other sites

Utmerket plass i bagasjerommet hvis du har vogner og slikt iallefall. knirkeforinga er en gjenganger samt rust på bakluke.

Vi fikk 2 vogner i bagasjen og enda var det plass til et par handleposer :P

Det sies vel at eldre 520 er for tung for motoren men de er da ikke laget for å ligge bredt med langs veiene med 2 unger i baksetet..

Link to comment
Share on other sites

er det stor forskjell på 523 og 520 ? synes bilen min går veldig godt selv med tung henger, jeg vet jo at det skal være 170+ i 523 og 150 i 520.

Ser også i noen gamle kvitteringer at det er byttet innsug på min bil for et par år siden, mulig det er satt på et fra 525 som jo er samme motoren

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...