Jump to content

Sterkere ryggelys, hvordan?


RaymondJ
 Share

Recommended Posts

Har en E39 med sotet bakrute (var sånn når jeg kjøpte den ;-) og automatisk nedblendbare bakspeil. Ser ikke stort gjennom bakruta når det er mørkt, og kombinert med speil som blender ned når det er mørkt (?) og dårlige originale ryggelys, er det nesten kul umulig å se noe når en rygger. Er det noen som leverer noen skikkelig sterke LED pærer med vanlig pæresokkel?

Link to comment
Share on other sites

frister selv med ekstra sterke lys....Blir det ingen feilmld?

Jeg fikk ingen feilmelding på min Seat, det var jo en 2003 modell.

På BMS er det jo feilmeldinger for alt, så en motstand eller lignende må vell kansje monteres.

Link to comment
Share on other sites

Var nede hos den lokale leverandøren av bling, gulvmatter med tatoodesign, LED og neon (www.streetdesign.no) idag.... De hadde pærer med LED i forskjelige varianter. Tok de som så ut til å lyse absolutt sterkest på en slik demoplate de hadde, og fikk prøve de på bilen. Det ble jo "fint" hvitt lys, men lysstyrken og lysmengden kunne ikke sammenlignes med de originale 21W glødepærene. Det som er problemet med slike LED bilpærer. Hadde håpet det fantes noe slikt som de LEDlenser hode og lommelyktene man får kjøpt, i bilpæreversjon med reflektor. De lyser noe helt sykt størrelsen tatt i betraktning.

Link to comment
Share on other sites

Var nede hos den lokale leverandøren av bling, gulvmatter med tatoodesign, LED og neon (http://www.streetdesign.no) idag.... De hadde pærer med LED i forskjelige varianter. Tok de som så ut til å lyse absolutt sterkest på en slik demoplate de hadde, og fikk prøve de på bilen. Det ble jo "fint" hvitt lys, men lysstyrken og lysmengden kunne ikke sammenlignes med de originale 21W glødepærene. Det som er problemet med slike LED bilpærer. Hadde håpet det fantes noe slikt som de LEDlenser hode og lommelyktene man får kjøpt, i bilpæreversjon med reflektor. De lyser noe helt sykt størrelsen tatt i betraktning.

Sjekk www.dioder.no

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...