Gå til innhold

Sterkere ryggelys, hvordan?


RaymondJ
 Share

Anbefalte innlegg

Har en E39 med sotet bakrute (var sånn når jeg kjøpte den ;-) og automatisk nedblendbare bakspeil. Ser ikke stort gjennom bakruta når det er mørkt, og kombinert med speil som blender ned når det er mørkt (?) og dårlige originale ryggelys, er det nesten kul umulig å se noe når en rygger. Er det noen som leverer noen skikkelig sterke LED pærer med vanlig pæresokkel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

frister selv med ekstra sterke lys....Blir det ingen feilmld?

Jeg fikk ingen feilmelding på min Seat, det var jo en 2003 modell.

På BMS er det jo feilmeldinger for alt, så en motstand eller lignende må vell kansje monteres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var nede hos den lokale leverandøren av bling, gulvmatter med tatoodesign, LED og neon (www.streetdesign.no) idag.... De hadde pærer med LED i forskjelige varianter. Tok de som så ut til å lyse absolutt sterkest på en slik demoplate de hadde, og fikk prøve de på bilen. Det ble jo "fint" hvitt lys, men lysstyrken og lysmengden kunne ikke sammenlignes med de originale 21W glødepærene. Det som er problemet med slike LED bilpærer. Hadde håpet det fantes noe slikt som de LEDlenser hode og lommelyktene man får kjøpt, i bilpæreversjon med reflektor. De lyser noe helt sykt størrelsen tatt i betraktning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var nede hos den lokale leverandøren av bling, gulvmatter med tatoodesign, LED og neon (http://www.streetdesign.no) idag.... De hadde pærer med LED i forskjelige varianter. Tok de som så ut til å lyse absolutt sterkest på en slik demoplate de hadde, og fikk prøve de på bilen. Det ble jo "fint" hvitt lys, men lysstyrken og lysmengden kunne ikke sammenlignes med de originale 21W glødepærene. Det som er problemet med slike LED bilpærer. Hadde håpet det fantes noe slikt som de LEDlenser hode og lommelyktene man får kjøpt, i bilpæreversjon med reflektor. De lyser noe helt sykt størrelsen tatt i betraktning.

Sjekk www.dioder.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...