Jump to content

jakt etter sommer dekk. HJEEEELP


kevin1982
 Share

Recommended Posts

Jeg tenkte jeg skule begynne å se litt rundt etter sommer dekk. men vet ikke hvilken merke jeg skal ha. str er 235/35-19 forand og 265/30-19 bak.

Jeg har sett litt på Nankang NS-2. Det virker som enkelte er fornøyd med Nankang med både pris og ytelse. Men man har også de som skriker søppel dekk når man bare hører ordet. Og hos de er Michelin (Veldig dyre) og Kuhmo som gjeller.

Er Michelin så veldig mye bedere dekk enn andre dekk. Eller er det meste bare pga kjent merke og rykter. Og er Nankang så veldig dårlig?

Jeg tenkte kanskje noen her inne kunne komme med litt råd og veiledning til meg, mens jeg forsette dette dekk jaktet.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte meg nye dekk i sommer fordi Nankangdekka som kun var 2 sesonger gamle var så glatte at jeg holdt på å kjøre av veien på vått føre - og det var ved normal kjøring. Vet ikke om det var NS-2 dekk jeg hadde.

Bytta til Michelin for det var det Dekkpartner forhandlet(og hadde inne). Måtte betale 4200,- for 4 nye dekk ferdig omlagt og balansert med nye ventiler. Også av og på bil. Syntes ikke det var så dyrt... Men dette er snakk om standard dimensjoner. Er forøvrig veldig fornøyd med de dekka.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...