Jump to content

Reparere eller selge som delebil?


ThorU
 Share

Recommended Posts

Jeg sitter her med et lite dillema. Jeg har en 96- mod 320i som jeg krasjet tidligere i år. Bilen er nå mer eller mindre rettet opp greit igjen, men har sølvfarget front, mens resten av bilen er grønn.

Desverre har jeg noen mangler på den etter visning hos biltilsynet og EU kontroll:

- Bærekule forran

- Knekte fjører bak (Byttet ut med senkesett, men fikk beskjed om å skrive det inn i vognkort på EU kontrollen :? )

- Hjullager høyre bak

- Begge øvre bærekuler bak

- Hovedforing høyre bak (Har ikke peiling på hvilken foring dem mener..)

- Bremseslager og rør fra over tank og bakover, høyreside

- Må sveise nye bolter til det ene stabstaget fremme

- Lampe for airbag lyser

- Justere lys

Bilen har rust her og der og bærer generelt preg av å ha gått 310 000. Blant annet er ratt og førersete utslitt og stygt.

Har følgende deler liggende (nye deler): senkesett (montert på bilen, men har fortsatt det originale liggende), nye bærearmer høyre og venstre (med kuler og foringer), hjullager begge sider, stabstag holder og foringer.

Hva er lurest av meg å gjøre? bruke noen tusen (mye av dette må jeg ha folk til å gjøre for meg) til på å fikse opp bilen, eller selge bilen som delebil/repobjekt og delene jeg har liggende? Forstår at dette kan være vanskelig å svare på uten å ha sett bilen, men håper på litt generell hjelp her. Er dritt lei av bilen, så hvis jeg reparerer den, så kommer den til å bli solgt så fort som mulig..

Link to comment
Share on other sites

Siden bilen har gått såpass langt og det er en del feil som du sier du må få noen til å gjøre for deg, hadde ihvertfall jeg gått for å selge den i deler/som delebil :)

Vet det er flere som er enige. Men mange her inne greier det aller meste selv,så jeg vil tro at enkelte hadde fikset den opp.

Er tross alt en del å gjøre for deg da, lakk til fronten, godkjenning av senkesett (er egentlig ikke så veldig vanskelig, men koster jo 450kr eller noe i den duren for en time hos Statens Vegvesen, vet ikke hvor mye Biltilsynet tar eller hvor det er lettest å godkjenne senkesett, men de liker helst at du kommer på orginal dimensjon hjul), kanskje fram og tilbake noen ganger til Eu.

Der har du ihvertfall en mening ;)

Link to comment
Share on other sites

Er litt i samme bane jeg også tenker. Bare å få godkjent senkesettet kommer jo på nesten 2000,- (4-hjulskontroll og nytt vognkort..) Så heller mest mot å selge som delebil, men er greit å høre andres erfaringer.

Link to comment
Share on other sites

Ja ikke sant. Nå kjenner jeg han som tok 4hjulskontrollen så den gikk unna for bare noen hundrelapper og han jeg hadde time hos ifra Statens Vegvesen var utrolig nok veldig forståelsesfull og ikke like trangsynt som de fleste, han holdt på godkjenne bilen min med 18" felger i samme slengen, helt til han så subbemerkene. Det likte han ikke da.. Men var bare å komme tilbake med en dimensjon som passa så skulle han godkjenne det ;)

Handler litt om å kjenne folk og ha flaks iblant ^^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...