Jump to content

senking av e46 sedan hjelp


MagnusTP
 Share

Recommended Posts

hei!

lurer litt på senking av min e46, hvor mye kan jeg senke den? hva senkesett anbefaler folket? og hva trenger jeg i tilleg?

grunnen for jeg vill senke den er jo endel pga utsene men vill og stive den av litt, da trenger jeg nokk tårnstak i tilleg, men vill fortsatt komme meg over fartshumper og at ikkje 18" skal ta i og skrape.

Takk på forhånd:)

Link to comment
Share on other sites

Hei :-) jeg hadde bare kjørt på med justerbart senkesett. passelig stift, og du justerer høyden etter hvordan du vil ha den. fåes kjøpt hos parts and retards fra ca 2500kr. av de billige setta anbafaler jeg jom.

Link to comment
Share on other sites

Bare husk å sjekk om coilover kite er godkjent å senke så det er 8cm under bilen. ellers må du ha 11cm under bilen. noe BT tar veldig seriøst. særlig her i Drammen. E46 til samboeren min er akkurat 8cm under med orginal 15" vinter dekk. også ha 4hjuls kontroll og vis den til BT.

De tar bilder og måler under bilen, de tar også mål og bilde fra midten av felgen og opp til hjulbuen. det målet blir skrevet i vognkortet. Dette gjør de så de får sjekket at du ikke senker bilen mer etter du har godkjent dette hos BT

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville gått for noe litt dyrere enn de aller billigste setta da de billigste er kjent for å holde lav kvalitet.

Felles for nesten alle coilovers er at de ikke liker sand og salt så det gjelder å finne en høyde man er fornøyd med første gangen da det neppe lar seg gjøre å justere de etter den første vinteren.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...