Jump to content

lurest å gjøre med rust i hjulbue og bagasje lokk?


///BigMac
 Share

Recommended Posts

hatt ein 316i e36 stående ute i 10 år og derfor kommet en del rust i høyre hjulbue foranog venstre bak, (av en eller annen grunn ingen rust i de to andre :shock: ) og en nesten 2 cm høy rustripe langs bagasjelokk bunnen. er blitt et 7cm langt og 2 cm bredt hull i hjulbuen foran, ser jævlig ut. stripa på bagasjelokket er ikke gått hull på, men er brun med noen små bobler. hva er det lureste å gjøre med møkkarusten? :evil: er det bare å slipe ned bagasjelokket med negerkuse og så lakke? eller sveise på nye hjulbuer/ bagasjelokk?

Link to comment
Share on other sites

Du kan godt prøve å slipe ned på bagasjelokket hvis det kun er overflaterust. Men for å være sikker på å få bort all rusten bør du sandblåse. Selv om det ser ut som du har fått alt har rusten en lei tendens til å blande seg inn i det rene stålet når du sliper og dette er ikke lett å se. Da går det bare en liten stund før du ser rusten kommer tilbake igjen. Der du har hull må du jo sveise uansett. Kanskje like greit å sveise alt når du først er i gang, så er du sikker på at rusten ikke kommer tilbake. Viktig å komme langt nok inn på rent stål.

Link to comment
Share on other sites

Rust i selve skjermen eller innerskjermen foran? Er det bare i skjermen er den skrudd og beste er å bare bytte hele skjermen. Bagasjelokket ville jeg også bytta til et nytt/rustfritt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...