Gå til innhold

lurest å gjøre med rust i hjulbue og bagasje lokk?


///BigMac
 Share

Anbefalte innlegg

hatt ein 316i e36 stående ute i 10 år og derfor kommet en del rust i høyre hjulbue foranog venstre bak, (av en eller annen grunn ingen rust i de to andre :shock: ) og en nesten 2 cm høy rustripe langs bagasjelokk bunnen. er blitt et 7cm langt og 2 cm bredt hull i hjulbuen foran, ser jævlig ut. stripa på bagasjelokket er ikke gått hull på, men er brun med noen små bobler. hva er det lureste å gjøre med møkkarusten? :evil: er det bare å slipe ned bagasjelokket med negerkuse og så lakke? eller sveise på nye hjulbuer/ bagasjelokk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan godt prøve å slipe ned på bagasjelokket hvis det kun er overflaterust. Men for å være sikker på å få bort all rusten bør du sandblåse. Selv om det ser ut som du har fått alt har rusten en lei tendens til å blande seg inn i det rene stålet når du sliper og dette er ikke lett å se. Da går det bare en liten stund før du ser rusten kommer tilbake igjen. Der du har hull må du jo sveise uansett. Kanskje like greit å sveise alt når du først er i gang, så er du sikker på at rusten ikke kommer tilbake. Viktig å komme langt nok inn på rent stål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rust i selve skjermen eller innerskjermen foran? Er det bare i skjermen er den skrudd og beste er å bare bytte hele skjermen. Bagasjelokket ville jeg også bytta til et nytt/rustfritt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...