Jump to content

Hva er bilen min verdt?? E38 728ia


Haukefer
 Share

Recommended Posts

Skal selge min 728ia nå, men aner ikke sånn ca hvor mye jeg skal ta for den..

97mod, Første gang registrert 98.

Her er annonsa viewtopic.php?f=51&t=228811

Nye coilovers verdt 9500kr, nye bremseskiver og klosser rundt hele bilen, ny kam og veiv sensor, ny radiator, ny starter, facelift baklykter, us style blinklys, 17 " momo ett eller anna.

Er som det står i annonsa rust her og der, går av og til på 5/6 sylindrer men det er mest sannsynlig bare en plugg eller coil. skal sjekke detter når jeg kommer fra jobb neste uke.

Hvor mye er denne ca verdt? Takk for svar :)

Link to comment
Share on other sites

728er ligger i de fleste tilfeller mellom 30 og 100.000 kroner.

Prøv å eliminere så mange feil som mulig før du eventuelt selger bilen. Folk liker å komme til dekket bord, og de som aksepterer feil, mangler og usikkerhet rundt et kjøp vil kreve vesentlig prisavslag for det.

Personlig ville jeg forsøkt meg på 60.000 og arbeidet meg ned derifra.

Link to comment
Share on other sites

har vertfall sonket veldig masse i pris siden jeg kjøpte den, da låg den billigste ute på finn til 80.000, dette for 8-9 måneder siden... Ja, er jo lurest å sette litt pris på bilen så kan den heller ver litt prutbar :)

Link to comment
Share on other sites

Sett den prisen du føler den er verdt. Om du ikke får det du vil ha kan du jo bare avstå fra å selge.

E38 har blitt relativt billige nå. Mange vil nok heller foretrekke en E39 har jeg inntrykk av. En E39 528 koster ofte vesentlig mer enn en 728.

Få bilen ut på finn, så får du raskt et begrep om hva folk er villig til å betale.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tror du får solgt den ja...men ikke skriv alle feilene i annonsen...virker meget sliten den bilen..vekk heller interesse for bilen først, få kunden til å ta kontakt først..fortell om feilene på tlf eller via mail..ærlig annonsetekst er bra..men alle de feilene du nevner gjør at bilen virker som ett evig prosjekt...

Link to comment
Share on other sites

Skal du forvente å få litt for den bør du luke ut en del feil slik at bilen kan selges uten for mye arbeid. Jeg har inntrykk av at E38, nesten uansett stand og km går unna om de ramler under 50.000. Har du en rimelig hel bil skal det ikke være noe problem å selge.

Du kan som wicky sier avstå fra å skrive i annonsen alt som feiler bilen, men få det ned på papiret i kontrakten slik at du ikke holder tilbake noe.

Du kan også skrive at den relativt lave prisen på bilen reflekterer bilens stand. Dette er noe man tar hensyn til ved en eventuell tvist senere. (la oss håpe det ikke oppstår, men lurt å gardere seg... spesielt på biler med mange feil)

Link to comment
Share on other sites

ja.. ser jo mangen her inne så er rimelig misfornøyd etter noen bilkjøp, derfor jeg har vert ærlig med alt i annonsen. men kan jo hende det "skremmer" eventuelle kjøpere. Den står på verkstad nå for å få ny framskjerm og fohjulskontroll.

Link to comment
Share on other sites

Det skremmer garantert veldig mange. Personlig syns jeg slikt er bedre å fortelle over telefon, hvor man kan beskrive bilen i sin helhet. Vil jo ikke "lure" noen langveisfra for å se på bilen under feil premisser. Du får pørve å finne en god mellomting.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...