Gå til innhold

M50B25 2x innsugskam. Hjelp?


Rønningen
 Share

Anbefalte innlegg

Du må dreie av innsugskammen litt i fremkant for at det skal passe med registeret. Når det er gjort er det bare å montere som vanlig og selvfølgelig time kammen riktig, siden den ikke skal stå i samme posisjon som den gamle eksoskammen. På turbokonverterte motorer har jeg hørt at det skal hjelpe, men akkurat hva eller hvor mye har jeg ikke innsikt i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Skal dreies av 2mm på kam drevflaten . For best register justerer man kammen slik at innsug og avgass står som en A på sylinder en.. husk og drei motor forhånd før oppstart for og sjekke at alt står riktig :P

Stå som en A? Kan du utdype det? :)

Spissenden av nodene pekende mot hverandre på cyl 1 i "A" form.

Viktig å lese instruksjonsmanualen på kaminnstilling før du begynner. Et skikkelig måleverktøy/signalklokke er lurt for nøyaktighet.

14wvn4.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2mm dreies av fremsiden av kammen, på anleggsflaten der drevet skal skues på. Så legger du i kammen og måler løft på pusheren på syl 6. Skal da løfte 1-1,2-1,3mm. Da skal knasten på sylinder nr 1 stå likt som på innsugssiden, den bør være låst med verktøy. Bør måles med måleur.

Når dette er gjort så kan du se at begge de to knastene på innsug og eksoskam er formet som en a mot hverandre som på bildet over her. Da står øverste punkt på knastene på syl 1 på lik høyde som laveste punkt på mutteren til overfall/lagerbukk nr 2. :)

Mvh Kristian.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...