Gå til innhold

Luftmengde problemer ??? Bmw E39 520


kimmen1990
 Share

Anbefalte innlegg

Har problemer med bilen når den blir varm!!! Den begynner og riste, og gå ujevnt. Har prøvd å skiftet lamda, og Belgen som går mellom luftmengdemåler og gassspjeld. ( Den var rivnet) Uten resultat er dette ikke blitt noe bedre!!! Dette skjer ikke før bilen er blitt varm ( 90Grader) Den begynner å gå ujevnt og riste. Går dårligere på flater og bakker. Går også ujevnt på tomgang etter den er blitt varm!!! Den er helt fin før den blir varm !!!

Noen idé hva dette kan være ???

Blir glad for forslag :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet du en plass det er raskt og lett og få tak i diagnoseutstyr ??? Så du mener det kan være veivsensoren ? Er så rart at det skjer ikke før bilen er blitt varm!!! Men hvis det er den er jo det en bagatell. Den er jo enkel å skifte...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle verksteder jeg har vært borti har slikt diagnoseutstyr, bare be om en kopi av utskriften for å sjekke opp på egenhånd om du stusser på anbefalingene deres.

Hvordan er lyden når bilen begynner å gå ujevnt? Kommer det en "hul" lyd fra eksosen? Mulig det er en delvis blokkering i katalysatoren. Hadde et lignende problem selv som ble verre og verre helt til det ble tett og bilen ikke gikk på frem. Hadde dog ikke samme scenario med tanke på motorens driftstemperatur om jeg husker rett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...