Jump to content

Luftmengde problemer ??? Bmw E39 520


kimmen1990
 Share

Recommended Posts

Har problemer med bilen når den blir varm!!! Den begynner og riste, og gå ujevnt. Har prøvd å skiftet lamda, og Belgen som går mellom luftmengdemåler og gassspjeld. ( Den var rivnet) Uten resultat er dette ikke blitt noe bedre!!! Dette skjer ikke før bilen er blitt varm ( 90Grader) Den begynner å gå ujevnt og riste. Går dårligere på flater og bakker. Går også ujevnt på tomgang etter den er blitt varm!!! Den er helt fin før den blir varm !!!

Noen idé hva dette kan være ???

Blir glad for forslag :D

Link to comment
Share on other sites

Vet du en plass det er raskt og lett og få tak i diagnoseutstyr ??? Så du mener det kan være veivsensoren ? Er så rart at det skjer ikke før bilen er blitt varm!!! Men hvis det er den er jo det en bagatell. Den er jo enkel å skifte...

Link to comment
Share on other sites

Alle verksteder jeg har vært borti har slikt diagnoseutstyr, bare be om en kopi av utskriften for å sjekke opp på egenhånd om du stusser på anbefalingene deres.

Hvordan er lyden når bilen begynner å gå ujevnt? Kommer det en "hul" lyd fra eksosen? Mulig det er en delvis blokkering i katalysatoren. Hadde et lignende problem selv som ble verre og verre helt til det ble tett og bilen ikke gikk på frem. Hadde dog ikke samme scenario med tanke på motorens driftstemperatur om jeg husker rett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...