Jump to content

E39 sedan eksos på touring


Kolstad Jr.
 Share

Recommended Posts

Hei :) Kjøpte simons bakpotte til touringen min, men den passer veldig dårlig. Den henger alt for mye til venstre slik at jeg ikke kan ha diffusern til m fangeren.. Dette er såklart ikke nå tema, så noe må gjøres. Å flytte eksosopphenget er heller ikke et tema, ettersom jeg da må borre i karosseriet og kutte/sveise nytt feste på selve bakpotten. Lurer på om det er mulig å montere bakpotte fra sedan? Schmiedmann ahr et bra utvalg av bakpotter, men alle er til sedan og ingen til touring... 

Link to comment
Share on other sites

Ved bestilling pleier man å få ett valg om den er til standard eller m fanger,du må kappe røret like bak potta og legge inn en skjøt så røret blir noen cm lengre,da vil den passe i diffuseren men utblåsene vil stå litt skrått ut fra diffuseren,ser ganske bra ut likevel.

Link to comment
Share on other sites

Problemet er vel egentlig at potta henger altfor mye til venstre, sett bakfra. Nå venter jeg på ny diffuser, så kjører uten, og potta henger liksom helt inntil kanten til fangeren... Problemet oppstår ikke før jeg skal presse på gummiopphenget, det er først da potta blir forskjøvet til venstre. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...