Jump to content

Vindskjerm BMW-E46 1999-2006


Ganggutten
 Share

Recommended Posts

Selger en vindskjerm til en BMW E46. Den er nesten ubrukt. Et must om du er ute å kjører aleine eller med bare en passasjer i forsetet.

Vindskjermen har preget inn BMW i selve skjermen og er tatt inn fra USA. I tillegg til at den er særdeles praktisk ser den faktisk ganske så bra ut på plass.

Ekstremt enkel å sette opp / ta ned og kan brettes sammen. Kan leveres gratis i området Nesodden,Drøbak,Ski, Oslo og Strømmen/Lillestrøm.

3000.-

 

bmw vind.jpg

bmw vind 2.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei.

Da skulle den passe til min E46 fra 2006. Men, er prisen diskutabel ? Jeg spør fordi jeg har sett priser på annonser på nett som ligger en del lavere. Likte at den hadde BMW dekor :-) Er ganske ny BMW eier da jeg kjøpte bilen i mai 2016. Før BMW en kjørte jeg Fors Ecort XR3i Cab. i 15 år.

Mvh.

Ole

Link to comment
Share on other sites

De som selges billigere har ikke BMW preget inn i skjermen. Tror ikke den er å få tak i Norge. Denne er bestilt fra USA. Den er faktisk veldig kul på. Teksten er akkurat sånn at det ikke blir for "harry", samtidig som den kommer godt frem. Kan si 3000.- inkl frakt.

E46 caben er utrolig fin da. Dessverre fikk jeg så mye unger at det måtte bli en stasjonsvogn her en stund :-o.

 

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Det stemmer nok at den ikke er å få tak i i Norge. Har aldri sett den på en BMW her, ei heller på noen bilder. Er intr. i denne da jeg mangler den til min E46. Har du mulighet til å ringe meg i løpet av helgen på 41472649 ? Har noen spørsmål før jeg tar en endelig avgjørelse. Prisen er ferdig "snakka" forstår jeg :-) 

Mvh.

Ole

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...