Jump to content

Webasto "slår ut" varme- og ventilasjonsanlegget


kln66
 Share

Recommended Posts

Jeg har en F31 LCI (bensin) som jeg har fått ettermontert Webasto (Thermo Top Evo) på. I løpet av de snaue 5 ukene som har gått etter montering har jeg to ganger opplevd at betjeningspanelet for varme og ventilasjon er helt dødt når jeg starter motoren. Dvs så lenge Webastoen går så lyser viftesymbolet og det blåser varmt, men så fort den stopper blir panelet helt mørkt, og det kommer hverken luft eller varme. I tillegg er betjeningspanelet for radioen dødt. Men selve radioen fungerer og kan betjenes med iDrive.

Hvis jeg stopper motoren, låser bilen og venter en stund, så fungerer alt som normalt når jeg starter igjen. Antakelig blir panelet resatt på en eller annen måte når strømmen blir borte. 

Kontaktet firmaet som monterte Webastoen, og de syntes dette var veldig rart, ettersom klimamodulen i bilen ble byttet ut med en som er beregnet for Webasto. De skulle likevel prøve å montere inn et rele, "slik at bilen skjønner bedre at varmeren går". Forhåpentligvis ville dette hjelpe.

Har noen vært borti noe tilsvarende, og kan det hjelpe å sette inn et rele? Vet ikke noe mer om hva dette releet er tenkt å gjøre. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...