kln66

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kln66

 • Rang
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  X3 (F25), i3
 1. Jeg har en 2012 X3 20d som har gått 119000. Den har en 6 år/120000 BSI, og i forbindelse med at bilen skal på service på mandag tenkte jeg å forlenge BSIen. Jeg kan enten utvide til 8år/160000 for ca 6000,- eller til 10år/200000 for ca 15000,- Planen er å beholde bilen 2-3 år til, litt avhengig av hva som dukker opp på markedet fremover av nye modeller. Er det i det hele tatt noe poeng i å gå for 10 år/200000? Normalt vil jo BSI telle positivt for bruktbilverdien, men i disse anti-diesel-tider, vil jeg ha noe som helst håp om å få igjen den ekstra kostnaden ved salg? Eller kan det være at en sånn avtale er det som gjør at jeg får solgt bilen i det hele tatt 😉 Og vil en forhandler ta noe hensyn til BSI ved et eventuelt innbytte?
 2. Min 116i var inne til rep av styringen (tannstanga!!), heldigvis fortsatt på garanti, for det ble ganske dyrt. MEN, etter at jeg fikk den tilbake har girskiftindikatoren forsvunnet. Jeg har funnet tips om å holde OBC-knappen (på blinklysspaken) inne i tre sek, men dette får jeg ikke til å virke. I tillegg har hele servicehistorikken i iDriven forsvunnet, men dette regner jeg med det skal gå greit å legge tilbake. Jeg lurer på om det har vært kjørt en softwareoppdatering på bilen, for nå har jeg fått mulighet til å legge inn navngitte profiler i iDrive, det tror jeg ikke jeg har hatt før. Kan girskiftindikatoren ha blitt fjernet i den nye softwareversjonen? Eller er det et annet triks enn OBC-knappen for å få den tilbake? Forsåvidt ikke noen big deal med girskiftindikatoren, men jeg synes ikke det er greit å bli fratatt features på bilen
 3. kln66

  F10/F11 tråden

  I forbindelse med anskaffelse av hund må X1en byttes ut med noe større. En F11 med xDrive er veldig fristende, men foreløpig er det som ligger ute på bruktmarkedet litt høyt priset for meg. Dere som har F11 med bakhjulstrekk, hvordan er disse bilene på vinterføre? Jeg har også en 116i (F20) med bakhjulstrekk, og selv om den er fantastisk morsom å kjøre på vinterføre, så er den temmelig dårlig til å ta seg frem (ble riktignok noe bedre med Hakka 8-dekk, men likevel...). Har en F11 med bakhjulstrekk evne til å ta seg frem i glatte motbakker, eller bør jeg heller vente til en xDrive-versjon blir overkommelig i pris?