arne-vig

Members
 • Content Count

  662
 • Joined

 • Last visited

About arne-vig

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday 11/07/1978

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ræge
 • Kjøretøy
  BMW 325i E30 Cab

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har ett sett med ganske pene sorte skinn stoler til e30 cabriolet liggende. Hva kan dette være verdt? Noen som er interessert.
 2. Ønsker og få tak i en fin chrome bakfanger til min 86 cab. Har en original front fanger og bak fanger i bytte hvis interessant..
 3. arne-vig

  ServoTannstang til e30 ønskes kjøpt

  Har fått tak i en e36 tannstang, blir og prøve den. Hvis ikke, hva skal du ha for den?, og trenger kun selve tannstangen, det er slakk i min.
 4. Ønsker og kjøpe en god servo tannstang til e 30
 5. arne-vig

  E30 325 facelift motor og el.nett i preface 320

  Kjempegreier, fant ut av den sorte selv. Har Cab, så der tok jeg bare fra den sorte som kommer frem til ecu på sort. skal prøves med forbruk👍🏼
 6. arne-vig

  E30 325 facelift motor og el.nett i preface 320

  fikk du ett godt svar på dette noen gang? Lurer på nøyaktig det samme...
 7. arne-vig

  Bremserør e30

  Kan det være noen her med en original oppsett av rør, sånn jeg kan se hvor de skal monteres.
 8. arne-vig

  Bremserør e30

  -Ville og trodd det- men på deletegningen ser det ut som bakbremsene skal inn fremst. Kjenner eg angrer litt på lite demonteringsbilder... Tenkte aldri på dette som ett problem å finne ut av
 9. arne-vig

  Bremserør e30

  Var ute og så nå, den hat to uttak som er fremst når du ser den forfra... og ett i andre enden, tror jeg trenger ett bilde allikevel hvis noen kan hjelpe med det. Finner ikke noe sted hvor de skal hen..
 10. arne-vig

  Bremserør e30

  ok, takker for svar. Ser nesten sånn ut på GS sine delesider og - men var ikke sikker.
 11. arne-vig

  Bremserør e30

  Noen som har ett bilde av hvor bremserørene skal på hen i hovedsylinder. Så lenge siden det ble demontert nå, så husker ikke hva som går til bak og foran. 1986 uten abs
 12. arne-vig

  M20B25 kilt fast etter topp jobb

  Noen som har vært borti at ventilene tar i på M20B25 når begge merker er stilt inn. Prvde og turne motor rundt etter og ha montert topp og registerreim - står bom fast. Løsnet toppen igjen etter mye frustrasjon og tenking, veiv går som bare det. Ett eller annet blir satt i klem, og det mp jo være ventilene.. Har hatt toppen inne til full overhaling, kan de ha gjort noe galt med montering der? Nå kammen står på merket er begge ventiler på syl1 lukket helt. (kompresjon). Har lest meg opp og ned på nettet nå, men finner ingen med samme problem. -Må jeg forresten få en ny toppakning og bolter en gang til nå, er bare strammet til - motor er ikke i bil, så har ikke blitt startet.
 13. arne-vig

  Bunnpanne M20

  Noen som har en plugg til å plugge peilepinne hullet i en bunnpanne til m20 fra e34. Skal monteres på e30, og den har jo peilepinne i blokka.
 14. arne-vig

  Pins til kontakthus dør/karrosseri E30

  Nr 6 og 9
 15. Holder på med ett prosjekt med og bytte ut kontakthuset fra førerdør til kupè. Ledningene er grønne av irr, noe som gjør at det var lite som virket. Er på jakt etter løse pins og socket. Har delenr på de, 61131371607 og 61131369419. Såg en dag tidligere under google søk at det var en her inne som hadde noen til overs, men det var noen år siden...