E30 ex

Medlem
 • Innholdsteller

  405
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om E30 ex

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 1. E30 ex

  Solgt

  Har en som sier han har kjøpt dem, om det ikke skulle holde seg oppe legger jeg dem ut igjen!
 2. E30 ex

  Solgt

  .
 3. E30 ex

  Solgt

  Vurderer å selge 4 stk 8x18 ET35 M3 felger (replica) evt med dekk 225/40-18 Kjøpt til en 1serie e87 men passer ihvertfal e46 og e36 i tillegg, kun rullet 100mil. Felgene og dekkene er som nytt, ikke antydning til slitasje på dekk. Dette er ordentlige dekk, Goodyear produsert i fjor og ikke made in kina (som noen Goodyear er) Kommer ikke til å gi bort noe av det men kom med bud på både 2 og 4 dekk, kun felger eller hele pakken. Dette oppsettet fyllte akkurat til skjermen på min 1er uten subbing og ingen sporing. Befinner seg i Ålesund og sendes kun mot forhåndsbet. NB!Illustrasjonsfoto.
 4. Nei, har dessverre ikke vært innom her på en god stund
 5. E30 ex

  E39 ESS TS3

  Ikke at det er noe jeg har noe med, men klarte ikke å la være Vet hvordan du har det , kommer aldri frem til rette bilformelen selv
 6. E30 ex

  E39 ESS TS3

  Det er en ærlig sak å selge, men ser ikke helt hvordan et bytte med en e46M3 skal innbringe den helt store egenkapitalen i din favør Har vel tilgode å se en slik under 400k
 7. Var redd for at det var noe slikt ja, da går jeg inn på kablene til subbene etter org forsterkeren og henter signal derfra. Takk for hjelp.
 8. Har koblet til en aktiv sub(kasse med integrert forstererker) der jeg hentet høynivå signaler fra venstre og høyre bakre høytalere og inn på forsterkeren i subben. Men fikk ikke noe futt i bassen, hentet signalene rett etter hovedenheten før org forsterkeren. Kan dette være feil, kommer det ikke høynivå ut av hoveduniten. Burde jeg ta signalene etter org forsterkeren. Og spørsmålet da er om jeg skal ta signal fra org bassene som sitter under setene eller fra bakhøytalerne. Er det noen som vet noe om dette? Er HiFi pakken (ikke Logic 7) PS! Denne fungerte perfekt i min forrige e46, men der var ingen org forsterker så jeg tok bare signalene fra rett før bakhøytalerne. Så den virker.
 9. Selger en svart orginal m-fanger til e92. den er hel utenom en liten skade under skiltplaten. Er no småskrammer i lakken så lakkering bør påregnes. Er ikke mange minuttene jobb før den er klar for sprøyting. Er man ikke perfeksjonist er det kanskje mulig¨å rubbe den å polere og få et bra resultat. Er usikker på pris, men kom gjerne med bud. Usikker på hvordan denne er å sende, men kan jo hentes i Ålesunds området.
 10. Er det kast i disse? Fremfelgene ser jo totalt oppspist ut rundt kantene.
 11. Men på en E60 vil det bygge innover..............
 12. Om samme oljefilter passer(går an å skru på/gjenger og diameter) på begge motorene skulle det gå greit, men det må du nesten sjekke ut selv. Jeg vet ikke.
 13. Da er det kun oljekjøler igjen