BMW - Hartge

Medlem
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BMW - Hartge

 • Rang
  Sersjant

Contact Methods

 • MSN
  g_hamre@hotmail.com

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ny pris: 89 000kr Selger min Bmw 330Dat M-sport grunnet overgang til nyere bil. Har hatt bilen siden april 2009 og er meget fornøyd. Pålitelig, sterk og fantastisk kjøremaskin. Alle servicer er fulgt, EU godkjent til 31 mai 2018. Har i løpet av de to siste årene byttet støtdempere og fjæringer bak, turbo med tilhørende deler byttet på ca 220000km på verksted, kvittering medfølger. Skiftet alle glødeplugger og ny startmotor, nytt komplett sett med frontlykter. (Angel eyes). Orginale lykter følger med. M3 speil har stått på bilen siden eg kjøpte den, har de orginale speilene liggende så de følger også med. Nokian Black sommerdekk med Nitro felger, 225\40\18. Disse ble kjøpt i fjor sommer. Vredestein Arctrac piggdekk til vinteren, 225\45\17. Disse har gått to vintrer. Har også 19`` Breyton felger (Se bilde) stående på 265\30\19 dekk bak og 235\35\19 framme. Disse passer veldig bra til bilen, grunnen til at eg gikk over til mindre dekk og felg er att de sporet en del. Har også stående 4 stk Dunlop sport piggfrie vinterdekk på Borbet felger, 225\40\17. Så her får du, om du ønsker, 8 sommerdekk med felg og 8 vinterdekk med felg med i prisen! Bilen er også understellbehandlet. Ellers er den veldig bra utvendig, litt småriper her og der, men ikke noe mer enn en må regne med på en 12 år gammel bil. Det står Eisenmann effektanlegg på bilen, som gjør at det er en veldig fin lyd. Innvendig er den bra holdt, interiøret er M-sport preget med carbon lister rundt hele interiøret. Gode sportseter, samt bakseter i skinn. Orginalt Harman Kardon stereoanlegg. Bilen er gått 271 000kmDette er en fantastisk bil å kjøre med mange år igjen på veien. Er det spørsmål er det bare å ta kontakt.
 2. BMW - Hartge

  Start problem.

  Hei. Har en 2004 330DTA Mteck som bruker litt tid på å starte. Trudde først dette skyldes dårlig batteri. Byttet det men fortsatt må eg "kjinne" den eit par sekunder før den starter. Når motoren er varm starter den uten problem. Kan det vere pluggene som er feilen? (Og ja, eg venter til den er ferdig å gløde før eg starter. hehe) Takker for svar!
 3. BMW - Hartge

  Bmw 325i Turbo prosjekt

  Det er 93.6 som står på kvitteringen. Har ikke reagert på det før no faktisk. Regner med at SS vet hva de driver med. Kan jo vere at de har skreve feil på kvitteringen.. Dette kan eg sjekke opp i.
 4. BMW - Hartge

  Bmw 325i Turbo prosjekt

  Skulle tru det! Med ordentlig datasprut så vil du nok få ut det motoren er bygd for
 5. BMW - Hartge

  Bmw 325i Turbo prosjekt

  Ombygd E36 1991 320i turbo til 325 turbo nesten ferdig. Motor og bunndel er ombygd av SS Performance i Skien og er god for 550hk. T3 turbo og STOR intercooler. Alt er klart for å sette på datasprut, eg har ikke gjort det pga pengemangel i disse finanstider. Da eg kjøpte bilen var det en 2.0l 220hk turbo motor i den. Fant fort ut at motoren hadde ett glimrende potensiale, kontaktet så SSP og det tok ikke lange tiden før motoren var hos de. Bilen er lakert i oransj perlemor med lakerte lightning symbol på dørene og panser.Det var det forige eier som gjorde. (noen skjønhetsfeil på stylingen.) Fronten er spesial laget i Tyskland og det finnes ingen andre med samme front(som eg har sett vertfall) Bilen er gått 320 000km, motor er gått før ombygning 160 000km. Bremser,drivverk og motorfester er nytt, kjøpt fra Koed i Danmark. Lite rust, litt overflate. Har også ny turbomanifold fra CX Racing i USA. Har kvittering på den. Har kvittering på 43175kr av SS Performance, Dette er gjort hos de: -325i råder og smidde lavkomp stempler (JE Pistols) -Komplett nytt register -Overhalt topp -Alle pakninger,rammelager og rådelager byttet -Planet blokk og topp. -Blokk borret opp til 93.6mm Kvitteringen fra Koed finner eg ikke, men vist ønskelig kan eg be de sende en kopi. Deler kjøpt derifra ligger en plass på mellom 10 og 20tusen. Bilen har ikke vert i gang etter ombygningen da eg har ventet på råd til skikkeli datasprut. Råd har eg aldri fått, og no begynner det og stramme seg til med økonomien så den må selges fort! Står skilter på den, kjøper velger om de vil beholde de eller leveres inn. Bilen står i "skru" lokalet til en kompis av meg på Oma utenforbi Bergen. Selges for kr 80 000kr. Prisen kan diskuteres ved hurtig avgjørelse
 6. BMW - Hartge

  Pris på toll/registreing

  Hei. Noen som vet hvor mye en må betale for å få en 2004 modell 330ci fra å vere USA registrert til Norsk? Med toll osv.. Noen som vet hvor jeg kan finne ut av det?
 7. BMW - Hartge

  Turbo manifold til M50?

  Hei. Noen som vet hvor jeg kan få tak i turbo manifold til M50?? Har sett på Koed sine sider, men de har bare til twin turbo. Takker for svar..
 8. BMW - Hartge

  E36 325 motor,understell ++ selges!

  Bilen er solgt!
 9. BMW - Hartge

  E36 325 motor,understell ++ selges!

  Hvilken retning, eller for å si det sånn, hvor står den? Fusa Kommune.. vist du vet hvor det er
 10. BMW - Hartge

  E36 325 motor,understell ++ selges!

  Det stemmer!
 11. BMW - Hartge

  E36 325 motor,understell ++ selges!

  Motor går an å høre ja! står i bilen den. har fått bud på 15tusen for komplett motor og kasse.. men send PM vist dere er interessert
 12. BMW - Hartge

  E36 325 motor,understell ++ selges!

  Ta å send PM da.. lettere å holde styr på hvem som vil ha hva Bilen er en time utenfor Bergen..
 13. Har en E36 91modell 325 stående. ble påkjørt bakifra i sommer, og bilen ble for dyrt å fikse, dermed kondenmert. Strøken bil bortsett fra rammen bak er skjeiv. Motor er gått 175000, nye bremser februar i år. M3front og sideskjørt. 4 rørs effektanlegg... Sorte hella Angely Eyes.. LED lykter bak. (på disse der den ene lykten en liten sprekke i etter påkjørselen) kan også selge to pinoeer 6x9 hattehøgtalere og fire DLS fronthhøgtalere. har kvittering på det meste. bilen selges helst del for del, men kommer det et bra bud for hele bilen så vurderes dette:) er også muli og rette oppigjen bilen vist du har tid og peiling til det. PM vist interresert!
 14. BMW - Hartge

  M5 dyser?

  Ja.. skal ringe trimchip i morgen. Takker for all hjelp