Jump to content

Bmw mann

Members
  • Content Count

    1015
  • Joined

  • Last visited

About Bmw mann

  • Rank
    Brigader
  • Birthday 05/04/1987

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Stavanger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jeg hadde del elektriske slik at det manglet en del ledninger til canbus bla. Jeg skal finne hva som står på faktura og legge det inn her hvordan det ble gjort.
  2. Hei igjen! Batteriet problemet ordnet seg. Men samtidig så sluttet den ene forstolen å fungere. Mekonomen sier den ene setemodulen er defekt, men nå er jeg hos Ordin på Kvål Auto og foreløpig sier de det motsatte da testeren deres kommuniserer med modulen. de tok modulen fra det andre setet, som fungerer helt fint og setet er fortsatt helt dødt. noen som har erfaringer med e60 ombygd med komfort seter og denne problematikken?
  3. Enkel måling på batteriet mens den sviver? Så skal det vise 14,6volt eller noe slikt? 🤔
  4. Det var et godt tips. Jeg prøvde argumentere for det meste. De så på batteriet at det var eksakt samme type de selger og jeg sa at jeg har da ikke utstyr for å programmere det. jeg håper jeg finner det, i beste fall transaksjonen som du sier. jeg får ta en titt på sikringene. Jeg sjekket disse igår for å utelukke de. Da var ingen godt. men går forsetene på separate sikringer 🤔 Beklager at jeg ikke tok lav strøm for troverdig men mtp tidligere erfaringer og de rare symptomene, så hang det ikke sammen. Det er forøvrig det samme Bavaria sa.
  5. Nytt batteri installert men nå virker ikke høyre fremstol. Reagerer ikke på noen av knappene 😑
  6. hei! Idag viste laderen fulladet. Målte spenningen til 12,21. Og bilen startet. Rart. Kjørte så for å vaske bilen. Når jeg dauan fikk jeg ikke start igjen 😑 Heldigvis var det noen i nærheten med start kabler så fikk tatt turen til Bavaria. De kunne fortelle meg at bilen min var en av de som skulle inn for denne modifikasjonen. De kikket på filmen å sa de aldri hadde opplevd slike symptomer men ville gjerne se på batteriet. etter test av batteriet viste det seg at det tømtes umiddelbart. Ergo batteriet var dødt. Etter kun 1 år. Nå driver mekonomen å setter inn nytt men på min bekostning - helt til jeg finner kvitteringen da de ikke kunne finne det i systemet sitt.. men Bavaria skjønte lite til alle symptomene som vistes på filmen. Men må vel anta at alt er iorden da.. 🤔
  7. Akkurat kommer hjem fra jobb å leser dette. Skal ut å prøve å se om batteri ladingen har gjort underverker
  8. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/nargEo/bmw-og-fiat-chrysler-tilbakekaller-biler?utm_source=vgfront&utm_content=row-3
  9. Hvis du ser filmen, Hva tenker du er årsaken til at alt blinker slik det gjør med 11,84 v uten, uten at jeg har forsøkt startet bilen. Det er da unormalt vil jeg si. jeg har satt på en ctek lader igjen for å se om jeg kan toppe batteriet mer. Den får stå på til ikveld så får jeg prøve på nytt da. Tusen takk for deres innspill
  10. Til info så har jeg kun satt nøkkel inn i tenning og ikke trykket på start. Dvs all blinkingen er ikke relatert til et start forsøk. Start forsøket er lenger ut i filmen som en ser. Bare det å låse opp bilen for cd veksler til å gå bananas, dørene låses uten at jeg har rørt nøkkel. Hvis normal strøm på et batteri er rundt 12-12,4v så tenker jeg 11,84 ikke er bånn. kabelgjennomføringen du henviser til, er det den som går fra batteriet bak og opp innunder vinduet og frem?
  11. 🤣 11,84 er helt bånn ja.. har jeg hørt det og. la vær å kom med forslag om du ikke vet. Det er ikke en chatte tråd. 11,84 på batteriet gir ikke slike symptomer men du har sikker ikke sett filmen før du svarte
  12. Selv om jeg ladet batteriet så har jeg målt nå slik noen spør. Det måler 11,84 bak og ca 1 volt mindre fremme i motorrommet. vet ikke helt hva jeg kan sjekke med denne CAS, men jeg har demontert dekslet under, tatt opp matter osv. Finner ingen tegn til fukt/vann. Det ser nytt og urørt ut. hva gjør jeg nå? Ringer tauebil? 🥺
  13. Takk for link, skal sjekke denne. Men den ligger da langt oppe så er vel usannsynlig at denne er fukt skadet? Hvis jeg ikke finner noe er det vel en diagnose som må til og da blir det å ringe falken 😑 flere tips mottaes
  14. Hvor finner jeg CAS? Kjenner ikke denne forkortelsen 🙈 Batteriet ble byttet ifjor, ser helt fint og tøet ut der og. Ingen irr synlig.
  15. Onsdag sist uke kjørte jeg bilen 300km ca. Når jeg på mandag skulle kjøre igjen og trykket på start knappen hørte du startmotoren prøve dreie men stoppet umiddelbart. Melding om å kontakte verksted kom opp men ikke noe mer spesifikt. satte batteriet til lading tilfelle dette var tomt. Senere på kvelden ville jeg prøve på nytt og da blinker absolutt alt. Jeg mener alt. Ikke bare i displayet men setevarmere, kontroll panelt i midtre dashbord ja til og med hovedlysene startet å blinke og hvis du ikke har hørt det før jo så pulserte setet seg inn i sist posisjon i takt med blinkingen. i panikk for å gjøre noe mer skrudde jeg av tenning. Det er tydligvis et problem med det elektriske og fukt/vann er det første en tenker og jeg har derfor utelukket vann i reservehjulsbrønnen ifm takluke dreneringen. har dere andre tips til ting å sjekke eller er det bare å ringe falken? (Verksted hadde ikke mer tips) se forøvrig film vedlagt og bilde IMG_1180.MOV
×
×
  • Create New...