Jump to content

Bmw mann

Members
 • Content Count

  1038
 • Joined

 • Last visited

About Bmw mann

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 05/04/1987

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Kjøretøy
  E61 M LCI, E36 M Coupe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har jeg et par ting å sjekke så får ta med voltmeteret å måle 🤓 Takk for raske svar og innspill! 🙏😊
 2. Hvis rele er fucked, er det noe fix for det eller må det byttes? En måte å sjekke at det er gone? Er ikke akkurat verdensmester på det elektriske 🙈
 3. Sjekker denne med å høre etter lyden under baksete når en vrir nøkkelen?
 4. Bilen har stått stille i flere år, men har i den siste tiden gjennomgått service. batteri er ladet opp til fullt, tennplugger byttet, lambdasonde byttet. prøvde idag å starte den uten hell. Når jeg vridde på tenningen så kom det en rar tikke lyd med 4-5 sek mellomrom, i tillegg til at viskerne gikk uten at jeg kunne kontrollere dem/slå dem av (den reagerte kun på det siste kjappe nivået). Start motoren skinnet fint og ingen rare ulyder. Jeg prøvde heller ikke så lenge, kanskje 6-7 skinn med 4-6 sek forsøk på hver skinn. er den bare sur for å ha stått stille så lenge at jeg må prøve mer? Hva kan den ulyden/tikkelyden være og hvorfor går viskerne amokk? IMG_7985.MOV IMG_7985.MOV
 5. Supert! Skal sjekke denne imorgen 🤓🙏 kan den fikses mon tro eller må den byttes?
 6. Bilen vil ikke låse seg på første forsøk på sentrallåsen, den låser seg selv umiddelbart opp igjen, på 2 forsøk så forblir den låst. noen anelse på hva som er galt? er på jakt etter fjernstyrt sentrallås med alarm, kanskje ved installasjon av det så forsvinner problemet? forslag til greit kit som er enkelt å installere?
 7. Noen som har oversikt over hva deler som kreves her for en 318is E36? Eventuelt også fremgangsmåte?
 8. Hvordan gikk det med motoren din Sondre? 🤓
 9. Bmw mann

  Stroking av m42

  Fikk du noe svar på dette via PM eller annet emne? Etter å ha lest litt rundt det virker det interessant, men aner ikke hva som kreves hverken av deler, arbeid og kost 🤓
 10. Fantastisk DIY, bare så synd at prisene på Koed har mer enn doblet seg siden 2005 🙈Men byttes må de, så jeg får vel bare få det handlet om ingen vet om andre rimeligere alternativer?
 11. Så ingen olje fra toppen men skal studere det enda mer neste gang! noen som vet hva verktøy jeg må bruke for demontering/montering av de fremre tårnlagrene? Når jeg ser på det nye Bilstein demper settet så er det kun pos 12 jeg har. Må jeg da virkelig kjøpe alt fra pos 1-11 + 13 og 16? Nr 8 er rimelig rusta på de andre. Eller følger det mye av dette med ved kjøp av lageret? prøvde løsne tårnlagre fra de bakre men de sitter fast, så må vel kjøpe alt fra pos 3 til 11 der og..?
 12. Hva med håndbrekk skoa, brukbare? Håndbrekket føltes ihvertfall bra med 3 klikk før 100% stramt. hva med den olje lekkasjen på bilde, kommer det fra girkassen mon tro? ser ut som foring på øvre bærearm er relativt morken, samme med foring til bærebrua også, bør vel ta hele driten ned slik som KrHeLI gjorde med full overhaling for at det skal vare?
 13. Skiver og klosser foruten rust har ikke vært brukt mye ser det ut til, men er de tapt uansett eller tror dere jeg kan få pussa det vekk med roterende stålbørste? kaliperen ser skikkelig dårlig ut men tørr og fin og jeg klarte faktisk presse stempelet inn med fingrene, men tenker jeg skal presse det langt ut for å pusse vekk rusten fra det i tilleg til å pusse resten av den å lakke dem et par strøk, andre forslag?
×
×
 • Create New...