faltro

Medlem
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om faltro

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  BMW F11 og x1
 1. faltro

  Kjente problemer på Bmw 116i

  Høres ikke bra ut 😩
 2. faltro

  Kjente problemer på Bmw 116i

  Min datter har funnet seg en 116i 2010 mod automat som hun vil jeg skal være med og se på. Er litt sketisk til og kjøpe en snart 8 år gammel bil; men denne kun kjørt ca 58 000 km. Bildene ser fine ut og skal nettopp ha byttet bremser foran/bak og Eu godkjent. Er problemet med register stammeren ordnet på denne års modelen ?. Jeg er klar over rusten rundt vindusviskeren bak( måtte selv ordne dette på garantien på en 2012 X1) Håper på litt hjelp her 😀
 3. faltro

  Nye Dekk/felger til E90

  Her var det dårlig med svar. Ikke noen som vet hva jeg kan bruke av felger til min e90 2009mod. ? Tenkte da på om feks e46 etc passer rett på bilen min ? Håper noen som vet dette kan gi meg et vink.
 4. faltro

  Nye Dekk/felger til E90

  Hei Har nå kjøpt meg en E90 320 2009mod. Syntes felgene som står på denne (orginale 16") er litt kjedelig, og lurer derfor på om det er noen som kan komme med et tips til meg. Er sikker et emne som er tatt opp tideliger, men fikk ikke et svar. Det jeg lurer på er om jeg kommer over noen fine brukte felger om de passer min bil. Er litt begrenset hva jeg finner når jeg søker på e90, så hva andre modeller passer min bil ???? Blir litt svimmel av alle disse betegnelsene som innpress etc.
 5. faltro

  Iphone 4S 16GB selges ubrukt.

  Hei. Har falt litt ut her. Hva er budet på 3eren kommet opp i nå ?. Tilstanden på den ?.
 6. faltro

  Montere Defa kupevifte

  Ja nå begynner det og bli kaldt ute, og min E39 sedan er "kastet" ut fra garasjen. (min kone MÅ jo stå inne) Tenkte og få motert en kupe vifte fra Defa i den. Noen gode tips hvor det er best og komme seg inn i bilen med ledningen ? Hadde vært fint med gode tips, da det ikke altid er vits og finn opp kruttet igjen. Venter i spenning. Trond BERGEN
 7. faltro

  Registereim på BMW 116i ?

  Takker for svarene, men det ble desverre ikke nybil på meg i dag. Eier opplyste at bilen så veldig fin ut, men om jeg hadde vert på 2 stk 3 ukeres bilferie med mine unger hadde den ikke sett så grisete ut. Bilen hadde også mange striper, og et par stygge bulker. Har bestemt meg for denne typen bil, så får bare smøre meg med tolmodighet.
 8. faltro

  Registereim på BMW 116i ?

  Hei Takker for tipsene. Har hørt om en som opplevde dette når bilen hadde gått kun 75000 km men trodde det var han som tullet. Reperasjonen kostet han kr. 70 000kr. Jeg får gå litt i tenkeboksen, da denne bilen er en privat som skal selge. Noen som vet hva det vil koste og bytte reimen nå ?
 9. faltro

  Registereim på BMW 116i ?

  Skal i morgen se på en 2005 mod. BMW 116i Lurte på om det er noen som kan svare meg på om det er kjede eller reim på denne. Bilen er kun kjørt 42 000 km. Denne har ifølge selger følgt alle servicene. men han kunne ikke svare på om reimen er byttet. Event. når skal denne byttes ?? Er det noe annet jeg bør være OBS på ??
 10. faltro

  Rustproblemer på E46 ??

  Hadde håpet på det, da jeg godt kunne tenke men en touring i E46 serien. Er deverre blitt skuffet over de jeg har sett på.
 11. faltro

  Rustproblemer på E46 ??

  Nå er tiden inne for og bytte ut min E36 318 Touring 1998mod. Mye av grunnen til at jeg bytter ut denne bilen er at det nå er kommet masse rust bobler på den. Hjulbuen og dør hjørnene er også begynt og ruste godt. Har nå vert og sett på "ny" E46 men er blitt litt skremt over mye begynende rustbobler på disse også. Dette opp i 2004 modeler også. Vil ikke kjøpe "ny" bil som ruster i løpet av et par år. Har også en E39 1997 mod, og denne er helt fin bortsett fra bakluken som er et kjent problem.
 12. faltro

  Luftfilter E39

  Hei Takker for svarene. Ja det stemmer at det er 2 stk filtre der. Er dette kullfilte eller vanlige filtre ?
 13. faltro

  Luftfilter E39

  Noen som har prøvd Biltema sine luftfiltre ?. Alternativ dette: http://nettbutikk.gsbildeler.no/startup ... &Itemid=54 Kanskje dumt spørsmåll, men er vanlig eller kullfilter jeg skal ha ?
 14. faltro

  Bakluke til sort E39

  Noen som har en fin sort bakluke til min 1997mod. Min er desverre begynt og ruste rundt nøkkelhullet og nede i kanten. Event. noen som vet hva det vil koste og pusse og lakke den gamle?. Holder til i Bergen
 15. faltro

  Fjerne rust

  Hei Trenger noen gode råd/fremgangsmåte på hvordan jeg skal best få vekk rusten på min bil. Det er snakk om 1 hjulbue og 2 dører (nede i hjørnet) Har surfet litt på nettet, men det er mange forskjellige løsninger her. Har forstått det sånd at det beste er og sandblåse, og har funnet en grei liten sak i katalogen til Biltema. Noen som som snakker om Syrevask for og få det helt reint. Trenger gode råd her, da jeg ikke har gjort dette før. Mvh Trond fra BERGEN