bmwfan

Medlem
 • Innholdsteller

  156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bmwfan

 • Rang
  Løytnant

Contact Methods

 • MSN
  thommaspedersen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark
 • Kjøretøy
  BMW 318d Xdrive 2014

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bmwfan

  Kode vekk pæresjekk Carly

  Okei, takker
 2. Har montert LED tåkelys og ryggelys på min F31. Noen som kan forklare meg hvor i Carly-oppsettet jeg kan kode vekk pæresjekken?
 3. Har fått tak i stjernemerka dekk Run Flat— Good Year,nye i fjor og masse mønster igjen. 225/40/19 og 255/35/19. Hva bruker dere med F31 xdrive av lufttrykk? synes det som står i bilen virker veldig lavt på disse dekkene, husker ikke nå helt i farta, men ca 2,4 bar ellerno.. Dekkforhandleren som la dekkene på felg fylte på til 4,1bar på alle dekkene.
 4. bmwfan

  Oxygen-sensor defekt?

  Noen som vet noe om denne feilmld?
 5. Kjørte en diagnose med Carly og fikk blant annet denne feilmeldingen.. Er det lambdasensoren/oxygensensoren som et defekt? Noen som vet? Fault: Lambda probe: oxygen concentration implausible low (in the coasting operation) - Code: 287500
 6. bmwfan

  Hjelp med stjernemerkede dekk

  Ja,, det virker nesten sånn. Men trodde stjernemerka dekk som følger ny bil skulle være tilfredsstillende nok, de jeg kjøpte ble levert på en 3 serie f30 xdrive. 16 modell. Jeg får stikke innom Bavaria og høre med de i mårra.
 7. bmwfan

  Hjelp med stjernemerkede dekk

  Ja, men 0,2% er svært lite.. Kjører jeg en stund og dekkene blir forskjellig slitt så har jeg plutselig problemer igjen.. Trodde også stjernemerka skulle være like. Eneste er hvis de har hatt forskjellig mønsterdybde når de var nye..
 8. bmwfan

  Hjelp med stjernemerkede dekk

  Ja, men en halv tomme kan vel ikke ha så mye innvirkning? Bilen min er kresen😩 Har 0,7% forskjell på dekkene jeg har nå, altså 14mm forskjell på rulleomkretsen. Og da rykker bilen så mye at jeg ikke kan kjøre med det.
 9. bmwfan

  Hjelp med stjernemerkede dekk

  Ble til at jeg kjøpte brukte stjernemerka Goodyear-dekk, forhørte meg med selger (som bor langt vekk) om rulleomkretsen, og denne var helt lik på alle dekkene sa han.. Fikk de levert i kveld og måler forskjell på 10mm på bak og fremdekkene (255/35/29 og 225/40/19). Akkurat lik mønsterdybde på de (6,5mm), samme type dekk og samme produksjonsdato.. Litt merkelig siden mønsterdybden er lik? Kan det bli anderledes når de settes på felgene som har bredde 8’’ og 8,5’’??
 10. Da har jeg hatt bilen hos GS verksted i dag, og de fant ingen feil med fordelingskassa, så det var jo igrunn det beste.. Så da er det bare å gå til innkjøp av nye dekk, dette hadde jeg kjøpt uansett, men da vet jeg ihvertfall at FD kassa er i orden:-)
 11. bmwfan

  Achilles ATR Sport dekk

  Okei,, da får jeg se litt på det,, takker!
 12. bmwfan

  Bmw ConnectedDrive med Iphone?

  F31, 318dxdrive, 1 gangsreg. Oktober 2013 Er det mulig å bruke noen tjenester i ConnectedDrive via Iphone?? Har ikke sim-kort mulighet i bilen(ikke SOS-knapp heller) Har stor skjerm og Navigation Proffesional Får beskjed om «finner ingen data for dette understellsnummeret», når jeg legger inn VIN-nummeret på kontoen min på nettet.. Bilen er importert, så det er mulig det er det som laget problemer ifm. VIN-nummeret? Skulle ikke systemet funnet bilen uavhengig om den støtter connecteddrive eller ikke? Tenkte mest på å connecte navigasjonsmuligheten fra mobilen/bmw connected-appen og navigasjon i bilen.
 13. Det jeg har fått oppgitt er max 450nm på gearkassa,(manuell), håper vtg (fordelingskassa) er tatt hensyn til da, men har aldri lest eller hørt noe knyttet direkte til den. Men regnes vel som en del av gearkassen kanskje.
 14. Ja det er en god ide det!! Har pratet med en på verksted der, avtalte å kontakte de til uka igjen.. Nå er det sånn at det er forhandleren jeg kjøpte bilen av som jeg henvendte meg til den gangen da jeg klaget på bilen,, de ordnet alt med verksted og tok også regninga, så de gjorde opp for seg. Sa meg uenig i det gangen at fordelingskassa skulle overhales, og mente det burde settes inn en byttekasse, slik som BMW og GS gjør, men det ville de ikke.. Så jeg tenker at det er de jeg bør ta opp saken med nå, så må de eventuelt ta det opp med verksted..
 15. Jo, det er det nødt til å være, så er det noe feil med kassa så er det ikke jeg som skal betale ihvertfall:-)