Tronstad

Medlem
 • Innholdsteller

  579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tronstad

 • Rang
  Oberstløytnant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tronstad

  Quaife Diff Installert ! 120D Coupè

  Noen bilder av lekebilen !
 2. Tronstad

  MSW 5x120 18x8

  http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=78477110&ref=ads&myad=78477110 pris kan diskuteres
 3. God bilen igjennom 4 år er til salgs. løp å kjøp! http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=81939768&ref=ads&myad=81939768
 4. Tronstad

  Quaife Diff Installert ! 120D Coupè

  ser ut som de kom til omtrent samme prisen som meg der gitt samme verksted og samme diff så kanskje ikke så rart ! fremkommeligheten med denne herlige delen er ihvertfall helt super i forhold til standard, så hvis du har råd mener jeg at det bare er og bestille så fort som overhode mulig
 5. Tronstad

  Quaife Diff Installert ! 120D Coupè

  nå er vinteren endelig kommet litt her på østlandet, og jeg har klokket maaange timer på avsideliggende snødekkede veier, og herregud jeg er glad i bilen min igjen ! angrer ikke ett sekund på kronene som er investert, var forøvrig en tur på hemsedal rett før nyttår hvor jeg måtte trekke opp en splitter ny 3 serie en liten bakke ! da koste jeg meg greit ! løp og kjøp sier nå jeg til alle som har vurdert dette !
 6. Tronstad

  E36 med S54

  SS performance har jo bygd en E36 compact med V12 fra 850csi, så det meste er da mulig vil jeg si http://www.ssperformance.no/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=15%3Abmw-e36-316i-compact-bygd-om-til-m356-med-56l-850csi-12-motor-400hk-600nm&Itemid=15〈=en
 7. Jeg fikk for en måneds tid siden installert en Quaifè sperre diff ( 25% ) på bilen min, Jobben ble gjort på Arctic Trucks i drammen, veldig fornøyd med arbeidet og folka som jobbet der, så det kan anbefales ! Tror det hele kom på sånn ca 20 tusen ferdig montert, stiv pris men det er absolutt verdt det i mine øyne, fit and forget oppgradering ! Så nå går jeg bare og gleder meg til snøen kommer ! Har jo fått lekt litt på våt asfalt og litt grusveier og det funker veldig bra ! ikke noe trøbbel med antispinn eller lignende, om noe har det bare blitt bedre i den forstand at den slår inn litt sjeldnere nå. Dette er en oppgradering jeg anbefaler alle som er glad i og kjøre litt aktivt og skaffe seg, det er vel VERDT DET ! Bestilte diffen fra Birds auto i england for de som skulle lure (http://www.birdsauto.com/)
 8. Tronstad

  Installere V8 i E36 320i Convertible?

  skjønner ikke hvorfor folk sier det skal være umulig og få godkjent. SS Performance fikk i sin tid godkjent en V12 ( 850CSI motor) i en E36 compact, så det skal vel la seg gjøre (både med plass og godkjenning) !
 9. Topic says it all i grunn, har handlet diff, og moroa skal monteres av arctic trucks i drammen. noen anbefalinger til hvilken olje jeg skal ha på ? og ikke minst, hvor får jeg tak i nevnte olje ? holder til i Fredrikstad Tronstad
 10. Tronstad

  -------------

  Hei og velkommen til forumet ! og gratulerer med ålreit bil Sånn på stående fot mener jeg og huske at det går 6.5 liter olje på en 320i ! Vanlig frostvæske også, mulig det er brukt noe radiator tett eller noe i den som er på bilen. Og ang. KN filter er det ikke verdt det, lager annen lyd, og du mister faktisk litt effekt. effekt anlegg er vel heller ikke veldig merkbart, grenrør og effekt anlegg hjelper litt, men koster mer enn det smaker i forhold til ren effekt økning. kjøp deg heller en fin bakpotte (scorpion anbefales om du liker litt brumling !)
 11. Tronstad

  Hvor bra er regnsensoren din?

  jeg har også en E82, regnsensoren min og er temmelig rævva, noen ganger flyr viskerene som helsike bare det kommer noen dråper, andre ganger går den bare på intervaller når det høljer ned, ganske irriterende !
 12. Tronstad

  noen som kjenner til Maxam tuning.no?

  det er ikke lagt ned, men tror lars ( han som driver det ) er ganske ræva på og ta tlf sånn generelt, jeg handler ikke derfra ihvertfall !
 13. Tronstad

  dreing felger

  Østfold felgteknikk gjør det ihvertfall. ligger i Fredrikstad ( 1 time sør for Oslo ) http://www.felgteknikk.no/