m0lliz

Medlem
 • Innholdsteller

  879
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om m0lliz

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 09/28/1990

Profile Information

 • Interesser:
  Trondheim.Sør-trøndelag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. hei. har du dei hvite instrumentskivene til e36en ennå?

 2. Hei! Kjøpt meg en e46 320 D i dag, bilen dør ut når den blir varm. ryker svart og så dør den helt til slutt. Noen som vet hva dette er ? Vil problemet dukke opp på diagnose test?
 3. m0lliz

  E36 2jz

  Blir litt lite. For jeg får ikke solgt baksetene alene!:/
 4. m0lliz

  bmw e36 deler m3+++

  Kan være behjelpelig med sending av interiøret. Har flere jeg kjenner som kjører langtransport. skal klare og sende dem billig tror jeg! Holder på og skal bygge meg lisensbil nå. Så det jeg trenger av stoler er fia godkjente bøttestoler.
 5. m0lliz

  bmw e36 deler m3+++

  Har bare 1 spreder. Lyktsenkere 200? M3 setene er i bra stand. Jeg tenkte og gi dem en behandling bare for vedlikeholdenskyld. uten hull og ikke noe spesiell slitasje. Bud ønskes. Dere har en viss anelse om hva dette er verd så skambud hjelper lite.
 6. m0lliz

  bmw e36 deler m3+++

  Har en kræsja bil jeg selger mye deler av. Nye hvite blinklys m3 vader fram og bakseter m3 instrument med 162000km takluke Midtarmlene i sort skinn En stk baklykt m3 bakluke med spoiler 1 hovedlykt med angeleyes h Sikkert noe mer også. Muligens m3 forstilling uten bremser
 7. m0lliz

  E36 2jz

  K-sport er solgt. Har k sport bremsene fremme jeg tenkte og selge da jeg skal ned til 17". Har en som vil ha dem ffor 5k. Har et bud på fram og bakseter til 9k, men har ikke hørt noe mer fra pdenne personen. Så dette er hvertfall til salgs enda.
 8. m0lliz

  E36 2jz

  Har ksport understell. Vaderinteriør i sort skinn i bra stand. M3 forstilling uten bremser. Mtech 2 ratt. Høyre dør uten rust. Ruter. Bakluke. Spoiler. Osv til salgs!
 9. m0lliz

  E36 2jz

  hehe, du kan få komme og hente den om du vil. Må noen timer i jigg! Har fått tilbud av en som sier han fiksern til meg på ei helg med lakkering. Jeg bor på feil side av Trondheim, og må gjennom statensvegvesen vær gang jeg skal besøke noen eller inn til byen, så skiltene har røket for min del ganske fort uansett.
 10. m0lliz

  E36 2jz

  Jepp. Men jeg skal bygge om til 530d kasse nå i vinter tenkte jeg. Kjører med sprut ja:)
 11. m0lliz

  E36 2jz

  TRIST. Veldig trist.. bilen var desverre mye skeivere enn først antatt...
 12. m0lliz

  E36 2jz

  Bud ønskes:) skal prøve og få lagt ut noen bilder.
 13. m0lliz

  E36 2jz

  Hei igjen dere! Lite som har skjedd her i det siste da jeg har bare venta på jiggtime! MEN bilen ser ut til være til huggern i løpet av høsten. Har funnet meg nytt karoserri hvor jeg blir og bygge om bilen til lisensbil. Dealen er ikke helt spikra enda men det er nok det som kommer til og skje.. Skrik ut om noen er intr i vader interiør
 14. m0lliz

  aplet86 sin biltråd :-)

  Den lyden i e39en er noe av det råeste jeg har hørt noen sinne... virker som om den går helt greit også!
 15. m0lliz

  E36 2jz

  Stemmer veldig bra det ja:) bor du i Bergen? Jeg skal rette den:) venter på å få satt den i jigg nå