Jump to content

FeTTy

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

About FeTTy

 • Rank
  Løytnant

Contact Methods

 • MSN
  anders_gilje@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Interesser:
  Rogaland - Gjesdal
 • Kjøretøy
  320dat 04'
 1. vibrasjonsdemperen ser helt fin ut. Men den er av en billig type, viss det skal ha noe å si..? Kjøpte den av romnes Men eg ser at det er litt forskjelige lengder på multireima til disse. Meca: 6pk2083 Gs: 6pk2080 Skruvat: 6pk2075 Eg fant ut at den eg hadde var 6pk2080. Så eg sette på ei som het 6pk2075. Altså 5mm kortere. Så var problemet borte
 2. Vibrasjonsdemperen er også skiftet..
 3. Har nå skiftet selve strammeren (Bakre del). Er forsatt helt lik! Har også prøvt å vaske alle hjul slik at de er helt fri for fett/olje. Er forsatt lik. OOog prøvt med enda ei ny reim = forsatt lik! Noen flere forslag..?
 4. Hehe, stemmer det! Den ser ut til å ligge noe teit plassert, noen som har skiftet den før? (Strammehjul-bakre del)
 5. Gjelder en 2004 e46, 150hk, diesel. Har prøvt å skiftet begge reimene, vibrasjonsdemper, rullehjulet og strammehjulet (Kun selve hjulet) Kjenner ikke slark eller noe på dynamoen/servopumpa/vannpumpa. Når eg sprayet feks siliconspray på reima når bilen sviver, så forsvinner både lyden og vibrasjonen i ca 10sek. Etter hva jeg har forstått så har ikke denne frihjul på dynamoen? Er samme lyden som denne karen her: Noen som vet hva det kan være? Jeg lurer litt på om det kan være strammeren (bakre del) som er noe slakk. Noen som har skiftet denne før? Mye jobb?
 6. Kom til rele-et ved å dmontere ett par deksler under bilen.. Fikk slettet feilkodene og bilen virker ok!
 7. Kan godt være. Min begynte vartfall å tulle slik Men du må nokk ta en feilkodeavlesning for å være sikker..
 8. Fikk montert en slik en bypass. Fikk slettet feilkoden og airbag-lampen kom ikke tilbake
 9. Noen som vet hvor mye som må dmonteres for å komme til gløderele-et?
 10. Må eg d-montere innsuget for å komme til? Gjikk litt fort over sikringene ja, fant ingen som var sprengt. Men vet ikke hvilkne som har noe med glødinga å gjøre pga alt står på Tysk!
 11. Fikk ikke kjøre en test på glødereleet (kansje bare diagnose-utstyrer som eg har tilgang til, som ikke kan det..?) Har bestilt et nytt gløderele, håper den blir OK da Noen som vet hvor rele-et ligger?
 12. Hei, har litt problemer med at bilen fusker på tomgang når den er kald. Fikk lest av feilkoder og skiftet alle glødeplugger. Fikk slettet alle kodene. Men kommer tilbake. Og bilen oppfører seg likt.. Har feilkode: - 4212 (Glow plug, cylinder 1) - 4222 (Glow plug, cylinder 2) - 4232 (Glow plug, cylinder 3) - 4242 (Glow plug, cylinder 4) Kan det være gløderele elns?
×
×
 • Create New...