Jump to content

antares

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

About antares

 • Rank
  Fenrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, kan godt tenke meg at det kan dreie seg om oppheng/mellomaksellager. Vil dette eventuelt være en omfattende/dyr reparasjon?
 2. Ja, kun ved pådrag, og kun mellom 25-40 Km/t... Ellers rolig..
 3. Har vibrasjon fra "bakenden" på min E34 535i, ved pådrag fra ca. 25-40 Km/t... Ellers rolig og fin. Automatgiret bil. Mellomaksling, bakaksling, foring, kryss??? Noen med erfaring som vet hva det kan være?
 4. antares

  Bytte radio i E91

  Ok, takk for svar👍
 5. Min Professional radio har tatt kvelden, men har fått tak i akkurat samme brukt. Noen som kan svare meg på om bytte av radio er "plug and play", eller må dette kodes el.l. for å funke?
 6. Takker for tips👍
 7. Hei. Noen som vet om dette (se bildet :-)) er en Hartge fanger, evt bare "bygd" på en org. fanger? Hvordan er markedet for å få tak i slike brukte deler? Noen som vet hvor en får tak i en slik minimalistisk " leppe"/hekkspoiler for å feste på bagasjeromslokket? Hilsen ny E34 eier, som er takknemlig for innspill
 8. Kunne tenkt meg å lakkere innsiden (baksiden) på mine originale BMW felger, men vet ikke hvilken spray som kommer nærmest opp til fargen på innsiden av felgene? Noen som vet hvor man kan kjøpe slik lakk, evt lakkode? Er style 194.
 9. Skal legge vinterdekk på mine 8x17 og 8,5x17 felger. Sitter på en E91. Hvilken dekk-dimensjon (pigg) anbefales brukt?
 10. Ønsker å kjøpe 4 stk. i 17" til BMW E90/91. Felgene må være i god stand uten kantkjøring/kast. Om tilstanden er god, kan jeg betale kr. 4000-5000 for 4 stk. Noen som vil selge ??
 11. Trenger nye dørkmatter fremme til min E91. Er kommet nye mønster og delenummer, men jeg må ha "gammeltypen" med delenr. 51470427552 ! Noen som har liggende og som vil selge??
 12. Takker for innspill ... da blir det bytting av varslerne også... Hvordan er det med stemplene på caliperne-kan se presses rett inn, eller må de også skrues inn samtidig??
 13. Skal snart til å bytte skiver og klosser foran og bak på min E91/318d/07 mod., mest pga. slitte og rustne skiver. Har ingen varsellys. - da lurer jeg på om slitasjevarslerne også må byttes? - sitter det 2 stk både foran og bak? - ellers noen gode råd/tips ifbm. bremseskifte? Tenkte å sette på Zimmermann skiver m/lakkerte nav fra GS, samt noen klosser som støver minimalt... Noen erfaringer med Zimmermann?
 14. D a e r d e k k e n d e l i g b e s t i l t . . . og det ble Fulda SportControl i dim. 235/35 R19. Har kjørt disse på en 5-serie tidligere, og var godt fornøyd, så nå er det bare å vente vente... !
×
×
 • Create New...