RamNit

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. RamNit

  E61 reservedeler

  Noen anbefalinger til nettsider å handle vedlikeholdsdeler? Tenker på blandt annet bremseskiver, bremseklosser, luftfilter, oljefilter, glødeplugger ++ Hadde troen på at vi ikke kom til å ha e61'n vår så lenge (vi bytter biler ofte), og har derfor kun kjøpt original deler til den, helt ned til frontlyspære til 2031,-kr🙄. men etter 60000km på 2år ser det ut til at denne kanskje blir et familiemedlem resterende av sin livsstid. Er derfor på utkikk etter rimeligere deler, men samtidig holdbare. Setter stor pris på alle tips!
 2. RamNit

  KTM 50ccm

  Vinstra, oppland. 8 mil nord for lillehammer!
 3. RamNit

  KTM 50ccm

  Senker prisen :3000!
 4. RamNit

  KTM 50ccm

  ingen ?
 5. RamNit

  KTM 50ccm

  Trenger nå en ny fanger til bimmer'n så da får jeg sende av gårde KTM kopien jeg har stående i kjelleren. Den har en sprekk på dekselet under setet, fra transport. den mangler også bremsekaliper fremme, skal ikke være noe problem og få tak i ny. Starter ikke akkurat nå fordi den har stått rolig i ca 2 år med bensin på tanken (bensin blandet med olje) er bare og tømme tanken, renske pluggen og fylle på ny bensin! Går som ei kule! PRIS: 3000/GI BUD! Ikke skambud! Kontakt martin.jacobsen@hotmail.com eller 94856138!
 6. Er på jakt etter ny frontfanger, siden halve min ligger igjen på vålerbanen.. Helst uorginal, om lakken er stygg gjør det ikke noe, så lenge det ikke er sprekker. helst med grøftlys eller fester til det.. Må passe til 520ia touring e39 1997mod. Alt kan vurderes. Send gjerne mail med bilder til martin.jacobsen@hotmail.com
 7. RamNit

  E39 520ia chip tuning

  har vært innpå og sett, men er ikke med TUV papirer, men det er vel sjeldent det er med når man kjøper effektanlegg?
 8. RamNit

  E39 520ia chip tuning

  Har tenkt på det, sykt fin lyd i bmw 6'r ! vet du om noen nettsider de selge effektannlegg o.l til bmw da?
 9. RamNit

  E39 520ia chip tuning

  Andre tips til å få økt effekten litt da ? Har ikke peiling på bil ..
 10. RamNit

  E39 520ia chip tuning

  ok, hørte noen rykter om at det var ca 30hk og hente, ville bare sjekke!
 11. RamNit

  E39 520ia chip tuning

  noen som vet hvor jeg kan få tak i chip til en 1997 e39 520ia, 1997 mod ? har prøvd og google litt, men finner kun til diesel..
 12. RamNit

  E39: Bakluke funker ikke

  Var motoren som var ødelagt. tok den av og da er det bare å slå igjen luka og bruke nødvaieren til og opne. mye bedre en den elektriske motoren spør du meg.
 13. RamNit

  e39 slutter og dra

  Var først hos en mekaniker, han mente det var for lite olje på girkassa, slo oppi en liter. bilen gikk litt bedre, men fortsatt ikke like sprek som før. reiste til en annen mekaniker og kjørte diagnose, kom ingen feil. han mener jeg må bytte girkasse.. jippi, hatt bilen i 11 dager idag!
 14. RamNit

  e39 slutter og dra

  Jeg og noen kamerater var på tur på E6'n, lå i ca 80km/t. plutselig slutter bilen og dra. Det er akkurat som om bilen strever med og dra seg selv. den begynte og gire litt uregelmessig, og det høres ut som om det er høyt turtall. Noen som har opplevd det samme? Noen ideer om hva dette kan være? Mistenker litt girkassa men har ikke så god peiling på bil...