Jump to content

F11 alpinhvit

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  2011 BMW F11

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

F11 alpinhvit's Achievements

 1. Vi har en 2011 BMW F11 hvor vi i dag mottok og monterte en ny luftkompressor (Arnott) og ventilblokk (Arnott). I forbindelse med påkobling av luftslangene på ventilblokka står det i instruksene at man skal fjerne innfestinga på enden av slangene, for så å dytte slangene inn i den nye ventilblokka uten å demontere disse, for så å dra de litt ut igjen for å feste seg. Opplever at slangene ikke fester seg, men er helt løse i ventilblokka. Noen som har vært borti dette tilfellet, evt. vet hvordan man løser problemet?
 2. Takk for tips! Noen som har erfaring med Vemo eller Magnum kompressor? https://www.autodoc.co.no/vemo/13679290 https://www.autodoc.co.no/magnum-technology/16262613
 3. Har hatt litt utfordringer med luftkompressor og belger i det siste på vår 2011 F11, og trenger å få stilt inn riktig høyde på EHC’en. Noen som har diagnoseverktøy og som befinner seg nær Buvika?
 4. Vi trenger å få erstattet original luftkompressor på vår 2011 F11, og lurer på om noen har erfaring med alternative kompressorer som denne kan erstattes med.
 5. Hei, Vi har en 2011 525d med Navi Professional hvor det har oppstått riper i antiblendingsfilmen på skjermen. Er det andre som har opplevd det samme og som har funnet løsninger for hvordan filmen/ belegget kan erstattes eller repareres? Skjermen for øvrig er ikke ødelagt, og skaden er usynlig på kvelds-/nattestid. Ripene og flekkene er mer synbare jo mer lys som treffer skjermen. Har for øvrig sett på engelskspråklige forum at flere har oppdaget at belegget forsvinner ved at man så vidt drar en klut over skjermen.
 6. P.S. Noen som har bilder av en 525 med Hartge senking og 19" m-sport felger?
 7. Vi har bestilt en 525 med leveringsdato på slutten av juli. Bilen har M-sportpakke, men vi vurderer å legge til EDC, samt Hartge-senking og 21" felger. Noen som har samme oppsett? Vi lurer på kjøreegenskapene på norske veier med denne kombinasjonen. Vil man fortsatt merke de forskjellige EDC-modusene med Hartge-senking? Hva er mulighetene ifht reservehjul? Hvilke løsninger velges normalt?
×
×
 • Create New...