Jump to content

Burumsan

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Burumsan

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW X3, snart 330eXT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Senkelysten melder seg, synes din ble pen med det. Venter til våren for å se med sommerfelger.
 2. Endelig litt sol i dag. Her er mitt mocca interiør som jeg synes er helt nydelig, dessverre ikke det fantastiske merino skinnet. Må si jeg venner meg til Zebra stripene på listene, men hadde trodd det skulle fremstå litt mer diskre. Tror jeg digger det allikevel😂
 3. Min går også inn først etter nyttår, men jeg er blitt advart om å være særlig forsiktig før den er behandlet. De skal ha min i 4 dager også, så er litt jobb som skal legges inn.
 4. Åå... er det forskjellige nøkler? jeg fikk lik som deg @Snagg30, men selger gjorde ikke noe sermoni ut av det😢
 5. Gratulerer så mye. Min kom forrige mandag og jeg er også veldig imponert så langt. Dravit er helt nydelig. Har mocca interiør selv og synes ikke det er feil. Hva gjør du med lakkforsegling, funnet noe bra der? Vurdere DropOff, men har ikke mye erfaring med de forskjellige slagene. andre Alternativ er CarSpa i Oslo, har knall referanser, men de tar seg også godt betalt.
 6. Tusen takk for info. Min skal komme u51, men vi får se hva som blir virkelighet😅😅 De er så utrolig fete de felgene der. Gleder meg til å høre hva ditt inntrykk blir. blur
 7. Hei, Skal du ha 19 eller 20’’? noe link til det senke settet og evt om erfaringer? gjorde det på en bil for en del år siden, ble fryktelig sporete... når får du din? Skulle gjerne hørt erfaringer før jeg tar valget.
 8. #snagg30 eller noen andre på denne tråden. Fant det ikke i tråden her nå(står sikkert et sted). Har du vurdert senking? Vet at det ikke er noe senk på Msport hybrid og er litt engstelig at den blir seende ut som at den står på stylter. Sekundært, om man senker, har du hørt noen erfaringer om påvirkning på kjøreegenskapene, komfort osv? Hvor mye vurderer du å senke den, 2-3cm eller gå enda lenger?
 9. Farlig å følge disse trådene når man hele tiden lurer på om man har tatt valget. Min skal komme u51(tror jeg ikke noe på, men lever i håpet) og jeg kan fortsatt endre. Har valgt Dravit med mocha interiør, men lurt på både Oxide og tartufo og synes begge ser helt fantastiske ut. Har noen av dere vurdert full skinn pakke? Ikke sett Merino live og lurer på om det rettferdiggjør tillegget?(da blir det i så fall tartufo)
 10. Dette ble jeg nysgjerrig på hva dreier seg om, er det noen utfordring med bakruteviskeren?
 11. @Snagg30 det der høres spennende ut. Spesielt den AC Schnitzer biten. Del gjerne når du får avklart mer. Har du 19’’ eller 20’’? Vurderer 20’’, men veldig usikker på hvordan det blir på sporete norske veier. Prøvde for noen år siden på en e61 med 21’’, det fungerte ikke noe særlig. Så bra ut, men sporete som fy... BMW førere har vel alltid vært egoistiske idioter🤨 kun slått av Audi førere og i nyere tid Porsche og Tesla sjåfører😅😅. Ignorer apekattene som går i flokk og definitivt ikke vet hva de prater om...
 12. Ooo, spennende, hva kan du få gjort på Svendsen med en hybrid og hvor stor risiko innebærer det?
 13. Hvit og Shadowline synes jeg er en virkelig morsom kombo. Blir mye kontrast og det svarte blir ikke for ruvende. Total størrelse på bagasjerommet kan jeg ikke mene noe om, det som er sikkert er at høyden er lavere enn i X3 hyb. I X3 hyb gikk hundeburet vårt inn, i 330e går det ikke inn, bommer med noe cm i høyden. Høyden er kun 55cm i 330 under hengslene for å få satt buret helt inn til siden, noe mer om du vil sentrere det. Det fine er at du kan få lagret rolloen under gulvet nå, så den ikke må lagres i garasjen. For vår del, ikke noe problem, men noe å være bevisst på.
 14. Haha, skulle lest hvem som postet... Vel, takk for bildet, ikke funnet det faktisk. Ja tror nok det kan virke, selv om tøffelen i meg sier shadowline. Di fikk din i januar også? Om du er på østlandet burde vi tatt en kaffe for å se de opp mot hverandre😏
×
×
 • Create New...