rumo

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rumo

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Har en 318i som jeg har funnet et problem med. Har funnet ut at delen heter bmw e46 rubber boot with resonator. Denne beholderen sitter mellom luftfilter og innsuget og har også en vakumslange som går inn. Denne boksen ligger så nærme reimskiven og har dermed subbet i denne og dermed har det gått hull på tanken. Er det noen som vet hvordan denne tanken fungerer, og hvilken funksjon har den?
 2. rumo

  Dynamo E39 5 serien

  Har motortype M57 D30.. så da passer ikke vel ikke dynamoen på denne motoren.. Forresten, ser at det finnes 2 typer dynamoer til denne motoren, 120A og 150A.. er 150A ekstravalg eller er det forskjellige standarder på disse..
 3. rumo

  Dynamo E39 5 serien

  Hei, Er det samme dynamo som går på alle E39 5-serie motorer? Ser at Biltema har dynamo og oppgir bare en generell betegenelse "Passer til BMW: 3 (E46), 5, 7, X5, Z3" Er det noen som har svar på dette?
 4. Hei, Jeg har har et problem med bilen min, i det siste har det kommet mye vit røyk fra eksosen. Dette er der når jeg starter opp og når jeg kjører. Det er snakk om mye vit røyk, oljeforbruk, ca 0,7 liter de siste 10.000 km. Når jeg gasser på mye kommer det svart røyk en liten periode. Samtidg har jeg også merket at motor tempen er veldig lav, rett over den blå streken når det er kaldt ute. Gjerne under 0 punktet, er det varmere i været blir tempen normal. Byttet turbo for ca 7 mnd siden etter total havari, da gikk så og si all oljen ut i eksosen.. 6 - 7 liter. Mye av dette ligger sansynligvis og godgjør seg i eksossystemet? eller.. Motoren nærmer seg nå 300.000 på telleren. Noen tips fra dere der ute?
 5. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Ok, spiller ingen rolle, har nettopp fått tak i en nyoverhalt til kr.3800,- inkl. pakninger og frakt. Hvor fant du dette da? Billig Jeg fikk et tips om denne http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=40045943 Han hadde BMW turboer også på lager og da ordnet det seg.
 6. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Ok, spiller ingen rolle, har nettopp fått tak i en ny til kr.3800,- inkl. pakninger og frakt.
 7. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Har funnet en delemotor med betegnelsen 530 m-n57, min bil har motorbetegnelse M57-D30... så hva den første betegnelsen står for er det kanskje noen som vet?
 8. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Beklager, det var bare noe feilskriving i farten, egentlig så er det en "530 DAT" Prøver å sjekke opp om det er samme turbo på 525 og 530.. det er mange brukte på nettet til 525 men ikke til 530. Har prøvd å få svar fra BMW verksted ang dette... men de er ikke så villige til å svare på spørsmålet, har vel noe med pris å gjøre tenker jeg
 9. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Er det samme turbo på eks 2,5 literen som det er på 3.0 literen? Er det noe som har peiling på dette?
 10. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Oki, da regner jeg med at det er torboen som har tatt kvelden. Er det noe som vet hvor jeg kan få kjøpt denne uten at det skal koste skjorta?
 11. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Da blir vel oljeforbruket ganske høyt også regner jeg med? I og med at den forsvinner gjennom torboen...eller?
 12. rumo

  hvitblå røyk fra 530 DAT

  Gjelder en 530 DAT 2003 mod Var på vei hjem fra jobb i dag og fikk pluteselig se i bakspeilet at jeg holdt på å røklegge hele E18.. Farten var da rundt 110 km, jeg hadde ingen feilvarsler i instrumentpanelet. Jeg fikk stoppet bilen, og jeg skal si at bilen forsvant i røk, trodde det var brann og stoppet motoren og da forsvant røken. Åpnet panseret, med der var alt like rent og pent som det alltid har vært, ingen oljelekasje eller annet som jeg kunne se. Startet bilen igjen og etter en liten stund begynte den å blåse ut hvitblå røyk igjen.. motoren hverken fusket eller hadde noen andre unoter, hverfall ikke som jeg kunne kjenne igjen. Er det noen flinke mennesker her som har peiling på dette? Hva er problemmet med bilen min? Mvh Rune