lofed

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. lofed

  Eiriks E38 740iL

  Noe nytt hær siden sist?
 2. lofed

  17" BBS RC041

  solgt? kan du sende? hva er ET på felgene?
 3. lofed

  m30b35 i e28 motorfeste?

  Opp
 4. lofed

  m30b35 i e28 motorfeste?

  Ingen som vet?
 5. lofed

  m30b35 i e28 motorfeste?

  Vil ikke det bli et problem når bilen godkjennes da? Har ikke kjøpt motor enda men mente bare å ha lest at det ene festet ikke passer? Eller finnes det b35 motorer som begge festene passer på?
 6. lofed

  m30b35 i e28 motorfeste?

  Hvis jeg har forstått det rett så passer ikke det ene motorfeste på b35 blokka? Hvordan gjør dere det når dere moterer motoren, er det et annet feste som passer over ens med festet i e28 Eller lager dere et feste? Tenker for å få godkjent bilen med b35. TakKer for alle hjelpsomme svar
 7. Hei jeg er på utkikk etter å kjøpe en e28 i grei stand til en pris rundt 40-50000 og mulig litt mer om det er rette bilen. ta gjerne kontakt hvis du har eller vet om en bil som skal selges.
 8. Har du bilen enda? Er veldig interessert hvis den ikke er solgt før jeg har fått solgt bilen min.
 9. typisk at du skal selge bilen nå..... sikler etter den hver gang jeg møter deg i trafikken, og håpet å se bilen for salg når jeg hadde litt mere penger. Jaja får håpe du "ikke" får solg den med det aller første da så jeg kan komme med et bud senere haha om du ikke vil bytte i en toyota 4runner
 10. Hei har et sett Work Madel felger, men mangler ene senterdekselet. Er det noen her som kanskje har liggende som jeg kan kjøpe?
 11. lofed

  custom turbotrykksmåler?

  Ok, takker for svar da
 12. lofed

  custom turbotrykksmåler?

  Ja det var kanskje litt dårlig skrevet av meg, men det jeg lurer på er om en hvilken som helst trykkmåler vil egne seg i en bil?