Jump to content

aanung

Members
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by aanung

 1. Hei. Skal kjøpe meg en 2008 modell E61 520d. Fikk tilsendt denne videoen, kan det høres ut som kjede? Hva slags pris snakker vi for å utbedre dette i så fall? 20210502_201039_960x540.mp4
 2. God kveld! Blinklyset på min E34 har ingen reaksjon, værken venstre, høyre eller nødblink. Det jeg lurer på i den forbindelse er om det er noe form for "comfortboks" på disse? Eller noe lignende? Relé har jeg prøvd å skifta.
 3. Vet fortsatt ikke om dette blir et prosjekt, så oppretter tråd her først. Kom over denne 525'n meget billig, så måtte bare kjøpe den. Fikk ordna transport fra Bergen over til Lillehammer. Ankom i dag tidlig og først nå jeg kommer inn igjen etter en meget lang vask innvendig, bilen har lekket vann så var mugg og lukta fælt! Her har dere hvertfall resultatet etter dagens økt, kom aldri så langt at jeg fikk vaska utvendig. TDS'n koser seg med selskap
 4. opeth84: Panser-bh "passer" på noen e34 og noen ikke, er veldig merkelig detta. Ja, du må jo få tatt turen innom når du skal nedover. Skyter inn et bilde som ble tatt etter vask i går, elsker techno violett!
 5. Skal du ha det komplett svart i taket eller? Har i så fall litt div i svart, blant annet den lille firkanten hvor bryteren til takluka sitter, har også svarte innvendig håndtak. (de som sitter i taket)
 6. 7ertzen - Det skal jeg få ordna! Viggo E34 - Har ikke bilde akkurat nå, men er 7 poler, 5 store og 2 små, fint om du får sjekka om du har, har lett ihjel meg. Søndag fikk bilen en skikkelig innvendig vask! Blir litt varmere i lufta så skal den få seg en omgang utvendig også.
 7. Har prøvd mange innlegg å spurt på e34 gruppa, ingen napp enda. Faktisk min første e34 TDS, har alltid hatt bensin av de. Er fornøyd så langt, bilen er chippa med styggsvær motor, passerer straks 400.000 og maler som en katt (traktor ) De gamle dieselmotorene til BMW er vel kjent for å være relativt slitesterke(?)
 8. Ingen her som vet om eller har blinklysrelé? Bilxtra klarte å skaffe fra fabrikk, men det ble over 1000,-
 9. Hva anser dere som jall her nå? At det er xenon i grøftelys? Som skrevet så er jeg klar over at folk flest her ikke liker det, men my car, my rules! Vil heller si at jeg har fjerna det som var jalla på den, panser-bh, blått horelys i taket og svartsota baklykter. Bilen skal bli i så og si original stand den, men xenon vil jeg nok ha, ja.
 10. God kveld, lagde prosjekttråd i feil forum, så lager et nytt et på riktig sted. Bilen er en 1995 525tds, manuell. Nåværende planer: - Slipe ned og lakke opp igjen på steder hvor en av tidligere eiere har holdt på. - Av med panser-bh og fjerne sot på baklyktene. - Få inn bakseter (fortsatt i tenkeboksen der, men har ei lita datter som også vil være med å kjøre god gammel E34 ) - Få på no anna eksos? (3" hele veien nå) - Fikse en liten oljelekkasje. - Olje/filter skift. - Få inn skinnseter, eventuelt delskinn. - Andre baklykter. - Rust.... - Andre felger. - Få på dørlister og nyrer Vil tro det kommer mer på denne lista! Fargebetydning: - Er ferdig - Holder på med Slik så bilen ut når jeg henta den: Monterte nytt BMW emblem og xenon i grøftelys i dag. (Xenon i grøftelys er det vel flertallet her inne som hater, men jeg synes det er fint!) Blir litt varmere i været nå så skal panseret få ny lakk. Har også bestilt helt nye shadowline nyrer til den i dag. Slik er den nå:
 11. Ser nå at dette innlegget ikke ligger i BMW-prosjekter. Mulig å få den flytta over, eller må jeg lage ny? Noen "admin's" her inne?
 12. Er allerede US-blink på den, vurderer å fjerne det.
 13. Oppdatering(?) Her går det smått om senn, ikke mye som har skjedd siden sist, fått på vinterdekk på felgene jeg var å henta. Morgendagen blir å reise og kjøpe seg lakk, pusse ned panseret å få lakka det opp igjen. Ellers leter jeg etter grillramme og nyrer til breifront, rop ut om du har!
 14. Heisann, vi var nedi Oslo og henta bilen på torsdag. Fant et par feil med bilen, noe Stavanger Bruktbil skulle betale for på verksted, så dette firmaet har jeg ikke noe negativt å si om! Er vel som å banne i kirken, men ble nok ingen BMW, men derimot en Audi A4.
 15. Takk for gode tilbakemeldinger. Fant værken noe negativt eller positivt noen steder om de så bare ringte en liten antenne hos meg, men som folk sier her så virker det seriøst og skikkelig. Får liksom ikke sjekket bilen noe særlig da vi bor mange timer unna og bilen blir levert til Oslo så vi kan hente den der, så her stoler jeg litt på hva bildene sier og på selger. Men nå ble det handel hos de og vi satser på at vi blir fornøyde med bilen.
 16. Hei, samboer har sett på en bil som "Stavanger Bruktbil" selger, men finner ingen som har noen erfaringer med de. Ser at det både er under navnene Stavanger Bruktbil og Nåden Invest. Noen her som vet om dette er et seriøst og greit firma?
 17. Da har jeg prøvemontert ny felgan, ble bedre en originale felger hvertfall.
 18. Heisann folkens, ikke skjedd mye siden sist, både jeg og bilen venter på bedre vær. Tenkte på dette med US-blink, hva synes folk om det? Er vel kanskje en evig diskusjon(?) Jeg vurderer hvertfall å fjerne det fra bilen. Ha en god helg!
 19. Tenker å opprette et lite prosjekttråd her inne. Bilen er en sen 1995 modell 525tds med manuell. Fargen er techno violett. Dette er en bil som har hatt et hardt liv. Men forhåpentligvis kommet i rette hender. Nåværende planer: - Slipe ned og lakke opp igjen på steder hvor en av tidligere eiere har holdt på. - Av med panser-bh og fjerne sot på baklyktene. - Få inn bakseter (fortsatt i tenkeboksen der, men har ei lita datter som også vil være med å kjøre god gammel E34 ) - Få på no anna eksos? (3" hele veien nå) - Fikse en liten oljelekkasje. - Olje/filter skift. - Få inn skinnseter, eventuelt delskinn. - Andre baklykter. - Rust.... - Andre felger. (Allerede handla inn, ligger i Drammen å venter på meg) - Få på dørlister og nyrer Vil tro det kommer mer på denne lista! Fargebetydning: - Er ferdig - Holder på med Slik den er nå:
 20. Heisann hoppsann. Slik ser bilen ut nå Samt at jeg har kjøpt kantfelger som ligger nedi Drammen å venter på meg. Tok en kjapp redigering i Photoshop med de felgene jeg har kjøpt bare for å se hvordan den ble:
 21. Vil ønske alle bimmersfolk ei riktig god jul! Ikke forbann Audien min Noen bilder: Tror det blir så jeg oppretter et prosjekttråd her inne, blir nok så jeg prøver å få den i stand igjen. God jul videre!
 22. Det er nok elektronisk ser det ut til ja, kan være chippa da ja.
 23. Okey Ja, veldig grom låte i den. Mye jobb å eventuelt justere ned pumpa?
×
×
 • Create New...