Jump to content

walgoz

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Kjøretøy
  E30 325i-E92 320-E70 N52

Recent Profile Visitors

379 profile views
 1. Takk for tips, skal høre med de Litt usikker på om det heter ccc iDrive, men er av den «gamle» sorten med kun hjulet og meny knapp. Ingen mulighet for BT Audio heller, fant jeg ut 🙃 tar gjerne i mot tips for å kunne spille av musikk fra iPhone (?)
 2. Noen som utfører weekend diagnose? Helst i løpet av denne helgen pga EU nærmer seg Helst i Oslo/Lillestrøm område
 3. Neon her inne som er dyktige og har tilgang på diagnose/koding i Oslo/Lillestrøm område evt?
 4. Hei Spontan handlet en E70 07´ X5 med skuddsikre N52 bensin motoren. Men jeg har et problem med lys og feilmeld. Kan noen hjelpe med hva som er årasaken til dette? Problemet er nå at US parklysene lyser uansett. Uansett hvilken vei lysbryteren settes står kjørelys + orange markeringslys (blinklys) på(?) Klarer ikke å få satt på park lys en gang.. Har også feil med navi systemet. Dette fungerer ikke før bilen er kjørt i nærmere 15min, noen tips/råd mottas med stor glede her
 5. Bremseskive, calipper og felgen. Håndbrekket slepper og fungerer også som det skal.
 6. 1999 320ci med automat. Bilen er ikke kjørbar pga problemer med varme i høyre bakhjul og lugging/bremsing/henger igjen ved normal kjøring. Bilen bruker også mer bensin enn normalt pga jobber tung. Feilsøking og det jeg har gjort til nå er følgende: Akkurat montert ny bremsecalipper uten noen som helst bedring! Koblet fra en ABS sensor for å deaktivere antispinn og ABS, fortsatt samme feil! Sjekket foringer i bakstilling, alt ok. Noen som har råd eller tips om hva feilen kan være?
 7. walgoz

  Grenrør m20b25

  Noen som vet om motor må løftes ut for å bytte til grenrør?
 8. walgoz

  Grenrør m20b25

  Er det noen som har kjøpt grenrør fra ebay og har erfaring med passform og kvalitet? Evt hvilke grenrør produsent kan dere anbefale til m20 motoren?
 9. walgoz

  Grenrør m20b25

  Takk for oppklaring
 10. walgoz

  Grenrør m20b25

  Er det noen fordeler eller ulemper med grenrør i stedet for org.manifold? Noen som vet om det kreves Tuv på grenrør og om dette evt må skrives i vognkortet?
 11. walgoz

  Grenrør m20b25

  Mest sannsynlig ikke ser det ut til.
 12. walgoz

  Grenrør m20b25

  Bilen er produsert 11.86´. Er ikke sikker på om det er katalysatorer på den? Har ikke helt bestemt om jeg skal montere org.manifold eller montere grenrør, er mulig jeg bytter resten også utenom lyddemperen/endestussene om jeg velger grenrør da jeg ønsker og ha original utseende på bilen
 13. walgoz

  Grenrør m20b25

  Dit høres bra ut Hvor bestillte du ta teknik grenrør? Er det noen fordeler eller ulemper med grenrør i stedet for org.manifold? Noen som vet om det kreves Tuv på grenrør og om dette evt må skrives i vognkortet?
 14. walgoz

  Grenrør m20b25

  Takk for svar Lydnivået vil vel sannsynligvis øke noe med grenrør?
 15. walgoz

  Grenrør m20b25

  Er det noen som har erfaring om m20 motorene med grenrør som selges på ebay av ukjent "merke"? Hvordan er passform og kvalitet? Vil grenrør/headers gå i gjennom pkk, hvis resten av eksosanlegget er originalt?
×
×
 • Create New...