Thomas Alexander Schmidt

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Thomas Alexander Schmidt

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW e36 320i 1992
 1. Thomas Alexander Schmidt

  Dårlig Choke?

  Ok. Da får jeg bare få tatt en film sjekk tenker jeg
 2. Thomas Alexander Schmidt

  BMW E36 320ia 1993 til salg

  Ta kontakt for bilder!! Klarte ikke å få di med i annonsen:/
 3. Thomas Alexander Schmidt

  BMW E36 320ia 1993 til salg

  Selges for 20.000 + omreg BMW 320 IA SEDAN (AUTOMAT) M50-B20 MOTOR ENKEL VANOS BENSIN 1993 REKKE SEKSER M/150HK KM:250-----> Effektanlegg og grom lyd EU godkjent fram til 31.8.2016 El vindu foran og el takluke. (Kutter noen ganger litt ut, men kommer tilbake etter bare en kort stund) muligens en dårlig kontakt bare. Har Sentral lås og Alarm Står i Sandefjord! Litt annen info: Den starter og går fint, er i daglig bruk. Men den er blitt noe "forkjølet" og har litt problemer med lugging under kjøring når motoren er kalt. (5min) Panser har fått seg en brett bak på hjørnet på venstre side. Og trenger ny stang/demper for å holde seg oppe. Bilen har sefølgelig noe rust på dem klassiske stedene. Men ikke så veldig mye etter min mening. V-framskjerm har en liten farge forskjell etter den ble byttet. Noe skjoller på interiøret. Det er også motorvarmer/DEFA Warmer med kupevifte og timer som funker fint. Pioner CD spiller med USB og iPhone tilkobling, mtx 10" sub + forsterker, ground zero 6x9 i hattehylle. Og noe i sidedørene foran. (Merke ukjent) dette spiller temelig bra Kan medfølge etter avtale Motor og gir kasse er i veldig god stand. ( Men trenger litt justering for å bli kvitt lugginga ved kald start. ) Har brukt brukt 10-12.000kr den siste tiden på å få fikset disse tingene: -Foringer forran. -Demper H-side bak. -Byttet LMM. -Ny Topdekselpakning. -Nye plugger. -Olje skift på girkasse + nye pakninger og olje filter. -Ny bensinpumpe -Nytt bensinfilter -Ny viftereim Selges som den er. Rep/deler eller til daglig bruk.
 4. Thomas Alexander Schmidt

  Dårlig Choke?

  E36 320ia 1993 Lugger ved Kaldstart og drar dårligere enn før. Kan automat choken være årsaken? Dårlig gass respons og høyt bensin forbruk.
 5. Thomas Alexander Schmidt

  Vanos/lugging/bensin sluk

  Er det mye jobb å sjekke? Koster en sån sjekk på berksted?
 6. Thomas Alexander Schmidt

  Vanos/lugging/bensin sluk

  Hvordan vet man att vanosen er gåen eller trenger en overhaling? Er det noen tydelige tegn jeg må se/høre etter? Har en e36 320ia 1993, m50b20 motor m/enkel vanos. Lugger veldig ved Kaldstart og drar noe dårligere en før. Og Bruker mere bensin en normalt. Har satt på ny LMM, nye plugger og toppdekselpakkning. Nytt bensinfilter og bensin pumpe. Finner ingen tegn til att den suger falsk luft eller lekkasje av noe slag.
 7. Thomas Alexander Schmidt

  Nødmodus?

  OK. Bilen går jo sånn nesten bra. Men kobler ut senere og ser om den blir bedre
 8. Thomas Alexander Schmidt

  Nullstilling av hjerne BMW E36 320ia 1993

  Hva hjelper det mot å null stille hjernen egentlig da? Blir bilen bedre og tilpasser den seg da til min kjøring etterpå?
 9. Thomas Alexander Schmidt

  Nullstilling av hjerne BMW E36 320ia 1993

  Ok. Hadde håpa jeg kunne slette feilkoder uten data Men jeg Ble kvitt lugginga i dag.
 10. Thomas Alexander Schmidt

  Nødmodus?

  Hvordan finner jeg ut om Bilen går i nødmodus? E36 320 ia 1993
 11. Thomas Alexander Schmidt

  Nullstilling av hjerne BMW E36 320ia 1993

  Ikke vet jeg. Det kom ikke noe opp når jeg tok diagnose på mandag. Men snakket med han på verkstedet og han sa att jeg kanskje måtte nullstille hjernen. Men gidder lissom ikle betale for å sette den inn igjen bare for å prøve å se om det hjelper.
 12. Thomas Alexander Schmidt

  Nullstilling av hjerne BMW E36 320ia 1993

  Hei. Jeg er ny her, og lurer på om noen vet en smart måte å nullstille hjernen på uten en sån diagnose greie. Hadde problemer med lugging på turtall under 3000. Så bytta LMM men den lugger en del enda. Så tenkte kanskje det var noe som hang igjen etter den gamle LMM som var gåen.