baller

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About baller

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 318i 1999
 1. baller

  Hjelp til delenummer / delenavn

  Takk skal du ha!
 2. baller

  Hjelp til delenummer / delenavn

  Heisann, har en 325i fra 2003. Sliter med å finner delenummer på slangen som går fra innsugs manifoil til luftmassemåler. Legger ved bilde. Tips til hvor denne er lettest/ greiest å få tak i? Mvh
 3. baller

  Bytte motor på 2003 325i M54b25

  Heisann Jeg skal bytte motor i min 325i da den som står i nå er skjært. Noen tips til en plass det er mulig å få tak i en ny? Hvordan er den å bytte mtp tenningslås, ledningsnett osv?
 4. baller

  Bytte differensial E36

  Fantastisk santho! Tusentakk!
 5. baller

  Bytte differensial E36

  Okei! Hvordan er det med mellomakslingen, kan den splittes eller lignene får å få dratt den ut av diffen? Løsner akslingen ved hjula får å få dratt ut driftakslingene ut av diffen?
 6. baller

  Bytte differensial E36

  Heisann Skal bytte diff på min 320i E36 etter at den tok kvelden, har funnet en ny fra en 98 318i som er lik/passer? Er det mye arbeid å bytte diffen? Skrur jeg opp diffen få å få ut akslingene eller skal jeg dra dem ut? Hvor mye diff olje trenger jeg ca? Mvh
 7. baller

  Bråstopp i 1. gir

  Kjørte avgårde med en mekaniker igår får å få hørt nermere på lyden, vanskelig å høre noe da det regnet fryktelig. Men plutselig var det nåkk, det smalt godt å bilen slokna. Alle girene var deretter fri, fikk litt klirkelyd i akslingen bak ved å ha den i gir å gi litt gass. Var også bak ulyden kom fra. Hvor sitter problemt evetuelt bak? Minner jo mest om et girkassehavari..
 8. baller

  Bråstopp i 1. gir

  Takk får svar! Skal få den opp på bukk å få sett på det. Hadde nettopp med meg en mekaniker i bilen får at han skulle få høre, men det var ikke like ille nå så enten kommer det når det blir sjikkelig varm eller så fikk jeg ikke hørt sjikkelig pga regnet. Det kan ikke være olja på diffen?
 9. baller

  Bråstopp i 1. gir

  Er manuell kasse. kjørte nå en lenger tur da det plutselig smalt god baki akslingen/diffen etter ca 30 km, problemet forsatte etter det så kjørte så forsiktig som mulig hjem. Smeller og 'klikkere' ved girskift og på lave turtall ( ´klirrer´ hele tiden om jeg kjører i feks 4 på lavt turtal ). Men med gasspådrag høres det ikke godt. Det blir deretter verre når jeg slipper gassen da smeller/klirrer det, hørres også verre ut i svinger ( kan være innbiling ) hører så å si ikke noe til det når bilen ruller i fri. forverrer seg meg høyere hastigheter. Noe som vet hva det kan være? Bilen er en 320i 1997
 10. baller

  Bråstopp i 1. gir

  Heisann Kjørte igår ned til en parkring med min E36, stoppe me automaten og betalte. Når jeg så skulle kjøre videre igjen, satte jeg den i 1, å kom ca en meter før det va som å møte en vegg, bom stopp. Det samme skjedde da jeg så satte den i reverse. Jeg prøvde derette 2. gir å kom meg da forsiktig avsted. Fikk parkert bilen å klarte ikke se noe som kunne være galt, jeg kjørte den hjem igjen noen timer senere uten antydninger til samme problem... Hva kan det være?
 11. baller

  Bytte dører E36, hva med låsen?

  Okei så ingen andre problemer en 2 nøkler med å ta låsene fra donorbil?
 12. baller

  Bytte dører E36, hva med låsen?

  Noen som har peiling?
 13. Heisann Skal bytte dører på min 320i fra en 316i, men hva skal jeg gjøre med låsene? Hva blir det letteste, og bytte dører men ikke lås, eller å ta med låsene fra den andre bilen å bruke den nøkkelen til å låse opp og igjen? Mvh
 14. baller

  Radiator 320i / 316i 1997

  Okei får prøve det først da. Bilen koker nå ganske lett til tross får at det er lite kjøleveske som lekkes ut. Hvor mye har vifta bak radiatoren og si? Ettersom den bare har va 5 pinner igjen. Kjølesystemt er nåkk også dårlig luftet ettersom det er hull i radiatoren, resulterer det i at den lett kokes?
 15. baller

  Radiator 320i / 316i 1997

  Heisann Noe må idag ha sprettet opp i motoren ettersom det er under halvparten av vifte 'pinnene' igjen av vifta bak radiatoren. Så noe fra dette har nok sprette i radiatoren ettersom det er hull i den relativt langt opp. Renne kjørevekse ut. Har en 316i som delebil, kan jeg bruke radiatoren fra den om den har samme målene? Begge bilene er 97 modell om det har noe å si.