Jump to content

Conan85

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Conan85

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 530XD

Recent Profile Visitors

541 profile views
 1. Ingen erfaring med skjørt uten hull eller medfølgende fester?
 2. Hei, Har noen M-Tech sideskjørt fra Nomax til E61. Disse ser ut til å være helstøpte i glassfiber, og uten ett eneste hull. Noen som har montert slike uorginale sideskjørt uten hull? Er det ett herk å satt på i forhold til de originale?
 3. Ok, takk for svar. Da må den eventuelt skjøtes. Den gamle pumpen hadde fast ledning og ikke plugg.
 4. Har nå studert videoer som filmer webasto. Kan se ut til at ledningen må gå opp bak webasto og kobles inn i Webasto under ett av de sorte lokkene på toppen. Stemmer det? Jeg lettet tydeligvis på feil lokk da jeg holdt på. Jeg vegret meg litt for å demontere mer enn nødvendig. Jeg så bare en ledning som forsvant inn og oppover bilen og ga meg på det.. Visste ikke om den skulle til bilen eller inn på webasto så.
 5. Vet ikke hvorfor jeg spurte, visste jeg ikke ville ha tolmodighet til å vente på noe svar. Popneglene er fjernet, men det hjalp ingenting på sikten til hvor kabelen fra pumpen endet. Ser ut til at jeg ikke klarer å komme til. Hbor kjøpte du dine popnegler?
 6. Hei, du nevnte jeg måtte ha nye popnagler. Er dette for å kpmme til kontakten? Har bytta pumpa, men klarer ikke å se hvor kabelen skal inn på bilen. Jeg har 3 popnegler på bilen som holder skjermen slik det sikten er vanskelig. Synes de sitter meget fast for popnegler å være. Kan du bekrefte om det er disse, og om det kun er å dra?
 7. Ok, takk for svar. Ja skal få ordnet en klemmetang. Hvilken hjulbue da, førersiden? Fant b ildet vedlagt fra en E60 545i. Det er annerledes på diesel (e61)?
 8. Greit å vite til en senere anledning ja. Føler jeg har kastet bort litt mye penger nå, og for ta meg tid til å skifte pumpen selv. Men antar pumpen ligger på siden av motoren, og å sette på en slangeklemme og bytte burde ikke være noe stress..Burde jo være fort gjort. Eneste jeg er skeptisk til er om jeg må lufte systemet etter jeg er ferdig. I så fall er jeg litt usikker på hvordan man gjør akkurat det. Noen som vet?
 9. Har nå fått den dyre pumpen fra GS. BMW står det på esken, men på selve pumpen står det oppgitt Webasto 9071985A. Denne pumpen finnes jo billig, men får likevel opp på f.eks ebay at den ikke passer til BMW. Når jeg studerer bildene er pumpen identisk, men kabelen annerledes i den enden som kobles til bilen. Men er vell ingenting i veien for å bruke den gamle kabelen? Ser ut til at Piersburg nummeret er 7.02671.27.0
 10. Fikk sølt nesten 4 dl vann i baksetet fra en Camelback som ikke var tett. Vannet må ha rent inn i sprekken på setet, ett sted jeg ikke kommer til. Ligger en pingi i den sprekken på bilde. Baggasjerommet har 5 cm fra seteryggen før luken som kan åpnes i dørken starter. Der er kroker til å feste hos meg. Er her vannet må ha samlet seg. Noen som vet hva som er der? Hvorfan kommer man eventuelt til? Kan se ut til å ligge en del elektronikk i området der, men kan vell ikke være så dårlig patent at søl i baksetet renner rett ned i elektronikken? 🤔
 11. Endte opp med å bare bite det i meg og kjøpte denne plastboksen til 3500. De hadde 20% for øyeblikket om ikke annet... Tenker å bytte den på verksted, og da blir det vell fort ekstra om man kommer med en del som ikke passer helt også.
 12. Takk fot svar, der var delen ja. Men er ganske dyr.. Har lest at BMW sine deler til webasto er dyre, og billigere å bestille deler fra webasto eller andre. Den U4847 selges mye av på ebay og er mye billigere. Ingen som tror det er samme delen?
 13. Hei, Beklager om dette har blitt nevnt, men jeg finner ikke ut av det. Trenger ny vannpumpe til webasto- "Auxillary water pump" på BMW 530 XD 2006 modell (E61). Har funnet delenummer 64 12 9 227 715 i katalog, men finner ikke butikk som selger denne. Finner derimot mye varer med koden U4847. Noen som vet om denne passer? Skal passe Webasto Standheizung Thermo Top E/C/P und Zuheizer C/Z-D Z - hva ennå det betyr...
 14. Hei, Er noe jeg observerer mekanikere gjør hver eneste gang jeg leverer inn bil til EU-kontroll eller service som irriterer meg. De kjører den bort til heisa og slår av motor i gir, for å så senere røske bilen ut av gir uten å rykke inn clutch. I dag leverte jeg inn min 530 med automat, og samme greia. Setter den i park og slår av motoren. Senere setter han seg inn og slår i spaken slik den hopper fra park til neutral (bang!) uten å slå på motor eller trykke inn bremsa. Er dette noe som skader/skaper slitasje på bilen? Som sagt irriterer det meg veldig, men jeg begynner å lure o
 15. Conan85

  Oljesensor

  Takk for svar. Ja har sjekket opp bytte og tror jeg bare bestiller en sensor til neste gang jeg skal skifte olje. Trodde bare jeg skulle få varsel om sensoren var defekt også. For håpe motoren ikke har blitt belastet av å kjøre rundt med olje tett under minimum merket.
×
×
 • Create New...