Jump to content

havardfred

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About havardfred

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  bmw e92 320d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. det er såpass dyrt, selv på ebay ja :/
 2. kunne noe sendt meg en link til en anbefalt på ebay?
 3. oppdaget at den ene xenonpæren var blitt lilla i fargen igår og må byttes. noen tips til hva som anbefales? vill helst ha noe billigst mulig egentlig... og er det vannskelig å byttes? må lysene stilles inn igjen etter bytte?
 4. oppdaget at den ene xenonpæren var blitt lilla i fargen igår og må byttes. noen tips til hva som anbefales? vill helst ha noe billigst mulig egentlig... og er det vannskelig å byttes? må lysene stilles inn igjen etter bytte?
 5. Har ettermonterte led angel eyes og led tåkelys. Hørtes jo rart ut. Har ikke mye lust å gå tilbake til halogen heller
 6. Får fortsatt ikke opp kanaler... prøvde å fjerne litt lakk også
 7. Var det jeg fryktet, da må jeg skrape av lakken for å få god jord da.
 8. Her er bilde av pluggen. Bare en 1-leder
 9. Skulle koble til dab antenna til eonon spilleren i e92'en, men når jeg søker etter kanaler finner den ingenting. Har en kontakt som jeg ikke finner ut hvor skal kobles, eller i det hele tatt om den skal kobles til (se bilde). På bildet på nettsiden er denne bare klippet og tatt på krympestrømpe på...
 10. På morgenen idag fikk jeg helt uten videre opp varsellampe på dekktrykk. Trodde denne skulle være gul ved feil trykk i dekkene, men rød? Kan det være sensor som er gåen? Dekkene har greit lufttrykk, men er absolutt helt utslitt om det har noe å si mtp rulleomkrets.
 11. Okei, har et aldri så lite problem med min bmw 320d e92.... først igårkveld var det masse røyk i bilen, som skyltes el ledning til et ryggekamera som er koblet til en 2din spiller foran som plutselig hadde brennt over.... når jeg skulle bruke bilen idag ville den ikke åpnes med knappen på nøkkelen så måtte bruke nøkkelen manuelt. Når jeg puttet nøkkelen i tenninga fikk jeg en gul varselslampe med en bil på en bukk. Gikk heller ikke å starte... koblet så laderen til batteriet og begynte å lade, og etter ca 15 min når jeg gikk ut å sjekket kom det en tikkelyd fra foran på høyre siden, ca 2-3 tikk i sekundet... koblet av pluss fra batteriet og det sluttet, men begynner øyeblikkelig når jeg kobler tilbake igjen... noen som har noen ideer til hva det kan være?
 12. hører en ulyd, samt vibrering over 60km/t når jeg kjører, men forsvinner når jeg svinger mot høyre, så regner med ett av hjullagerene på høyresiden er dårlig... har vært med på å skifte hjullager på e90, og da mener jeg vi skiftet hele navet med lager inni, men når jeg søkte på hjullager til e92 fant jeg bare selve lageret... er det forskjell på dette på e92 og e90 så jeg kan ikke bestille hjullager til e90 til min e92?
 13. tenkte å bytte ut business.spilleren med eonon spiller til e90. https://www.eonon.com/Other-Car-DVD-GPS/Vehicle-Specific-GPS/D5165X.html vill i utangspunktet ikke flytte ned knappene til varmesetene i askebegeret som er den mest normale løsningen. har lagt merke til at facelift modellene kommer med ett litt annet panel som har samme passform, men knappene til varmesetene er ikke plassert under, men i panelet. pre-lci: lci: http://www.e90post.com/forums/attachment.php?attachmentid=732055&d=1344287582 så spørsmålet mitt er om jeg kan kjøpe lci-panelet og koble det rett på ledningsnettet på en pre-lci e92?? hvis det er tilfelle er det jo like dyrt å gjøre det som å flytte knappene ned i askebegeret...
 14. er dette noe de selger på bil tema? og passer de overens med flere forskjellige biler?
 15. typisk, da må jeg betale frakt på de også siden den først pakken allerede er sendt...
×
×
 • Create New...