larsen2000

Medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om larsen2000

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  X3

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. larsen2000

  Feil på sensor for utetemperatur?

  Har en F25 som plutselig viste -18 grader istad. En times tid senere er den tilbake på normalen på noen plussgrader. Er dette softwarebug, eller kan det være feil på selve sensoren?
 2. larsen2000

  Feil på dørsensor - får ikke kjørt bilen!

  Bilbeltet på, ja..
 3. Har en X3 F25 2013 modell hvor det plutselig lyser varsel for at begge venstre sidedører er åpne når dørene er lukket. Får ikke kjørt bilen på grunn av sikkerhetssystemet.. Er det mulig å disable dette slik at jeg får kjørt bilen til verksted, eventuelt tips til feilsøk?
 4. larsen2000

  Lettere nykking i bremser - F25 X3

  Endte med bytting til Akebono keramiske klosser på denne. Dette ble silkesmooth og noe HELT annet! All «nykking» ved stopp er borte og det er også smoothere bremsefølelse generelt. Byttet kun foran som de fleste på internetten anbefaler. Har kjørt nye X5 i en uke nå, som også hadde samme "problemet", originalklossene biter litt for hardt.
 5. larsen2000

  Lettere nykking i bremser - F25 X3

  Har sjekket litt rundt og det er veldig mange som opplever det samme. OEM bremseklossene biter visstnok litt for heftig, så flere som anbefaler Akebono kjeramiske bremseklosser. Noen som vet hvor det er enklest å få tak i dette?
 6. larsen2000

  Hvordan fjerne klistremerke?

  Nesten penere med klistremerke på da. Har fargemiddel for skinn som jeg har brukt til setene, men funker sikkert ikke på bremmen det?
 7. larsen2000

  Hvordan fjerne klistremerke?

  Jepp, men tenkte mest på om det blir skille mellom der klistremerket har vært og resten av bremmen?
 8. larsen2000

  Hvordan fjerne klistremerke?

  Er det mulig å fjerne dette klistremerket på solbremmen uten at det blir merke etter det? 3 år gammel bil.
 9. larsen2000

  Plug in adapter fra tredjepartsleverandør?

  Har allerede Bluetooth, ønsker enklere docking enn løs kabel bare - pluss at USB-kontakten er opptatt av en iPod full av lydbøker.
 10. larsen2000

  Plug in adapter fra tredjepartsleverandør?

  Noen som har peil på eller erfaring med uoriginal adapter?
 11. Plug in adapter til iPhone koster flere tusen bare for å få den til å passe rette telefon.. finnes det uoriginale adaptere som kan funke, og som har mer normal pris?
 12. larsen2000

  Spotifyintegrasjon

  I følge denne fungerer det kanskje kun med kabel - og ikke bluetooth? https://support.spotify.com/dk/listen_everywhere/in_the_car/bmw-integration/
 13. Har en F25 2013 modell hvor jeg innimellom har klart å få opp Spotify som egen "app" på skjermen (legger seg i listen over eksterne enheter som eget punkt). Får imidlertid ikke frem denne lenger som gjør at det er litt begrenset med styringsmuligheter fra bilen. Det spiller imidlertid fint via Bluetooth, men får da kun play/stop og frem/tilbake av låter. Husker ikke hvordan jeg har fått opp dette tidligere, må spotify åpnes via BMW Connected appen eller liknende?
 14. larsen2000

  Laste ned kartoppdatering?

  Lenkene til Dopus funket perfekt!
 15. larsen2000

  Laste ned kartoppdatering?

  Hvordan er prisen på dette kontra forhandler?