Sara

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sara

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW E39 528i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sara

  BMW E39 el speil

  Selger to hele og fine BMW E39 speil. Dei er elektriske og virker som dei skal. Selges pga overgang til M5 speil. Mangler 2 skrue. Farge: calipsored. Må hentes. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=116968322 5722 Dalekvam mob: 41188689
 2. Sara

  Døra opnes ikke

  Jo den er hekta på, men virker som den er for slak
 3. Sara

  Døra opnes ikke

  Hadde av dørtrekke for og bytte speil på bilen, og etter alt er montert på igjen virker ikke dørhåndtaket på passasjer siden fra innsiden og det er slark i håndtake, men det virker fra utsiden. Ka kan ve grunnen?
 4. Sara

  Vindusvisker som ikke funker

  Hei! Har ein bmw E39 98modell. Venstre vindusvisker er nesten helt sluttet og virke (henger etter eller stopper opp). Menst vindusviskeren på høyre side fungerer som den skal. Ka kan probleme vere?
 5. Skal ha nye høyttalerer bak. Noken som veit om eit bra merke til ein grei pris?
 6. Sara

  Høyttaler

  Hei! Har ein sprengt høytalar og lurer på kor eg kan få tak i ny? Og kalla type/størrelse denne e? Eller om da e noken som selger?
 7. Hei! Har ein sprengt høytalar og lurer på kor eg kan få tak i ny? Og kalla type/størrelse denne e?
 8. Sara

  Emblem 528i

  Ska festa 528i emble på bakluken, e ein E39 sedan. Veit da ska henga i nærheten av lykten på høyre side.. Men kor e den nøyaktig riktige plassen? Og kordan får eg da t å henga beint?
 9. Hei! Noken som veit om da går ant å få vekk detta her? På ein billig og grei måte? Har prøvd å vaska da vekk med avfetting og har skurt på da, men heng ganske bra. Takk på forhånd.