sivertholmvik

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sivertholmvik

 • Rang
  Visekorporal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. sivertholmvik

  Eksosanlegg

  Har ikke kødda med noe. Orginal katalysatorene står fortsatt i. Har kappa eksosen 10cm unna den siste lamdasonda og straightpipe derfra. Er bare så rart at de skal være så insane sensitive. Samme skjedde på 320en min også. Satt på armytrix eksos og den starta å kødde no værre.
 2. sivertholmvik

  Eksosanlegg

  Hei! Har kjøpt meg en bmw e46 330ci med kompressor. Har bygd catback av rustfritt stål. 3 tommer eksos fra kattene og rett ut bak. Ikke no lyddempere eller noe. Men ja synes det ble litt mye lyd men men. Det som er er at bilen begynte å kødde skikkelig. Motorlampe og feiltenning. Er det noe måte å få motoren til å gå bra med straightpipen? Bygde det i dag på jobb og det var ikke akkurat billig heller. Tenkte å kjøpe grenrør snart og fjerne kattene og sette inn noen cherrybomb highflow race katter. Og 4 highflow race lyddempere. Men det var jo en forbanna turnoff når jeg så at motoren reagerte negativt. Hva er tankene deres? (og nei orginalanlegget skal ikke på igjen)
 3. sivertholmvik

  E46 gassen henger problemer

  Hei, har en 2000 mod BMW E46 320i med M52TUB20 motoren. Har et lite problem med at gassen henger når bilen er varm. Når bilen er kald og jeg står stille i nøytral og ruser motoren litt så går turtallet rett ned når jeg slipper pedalen. Dette skjer også under kjøring med kald motor. Men når bilen begynner å bli varm eller er varm så henger turtallet litt etter at jeg har sluppet pedalen. Dette skjer både når jeg står stille og ruser motoren eller når jeg kjører med varm motor. Trodde det kunne ha noe med gasswireen å gjøre først, men så kom jeg på at dette ikke skjer når bilen er kald. Er det noen her som har kjennskap til dette og/eller vet hvordan man fikser problemet? MVH Sivert