BirkMcKnirk

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About BirkMcKnirk

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BirkMcKnirk

  X5 F15 - vått under teppe - tips?

  I forbindelse med noe annet oppdaget jeg at det er vått under gulvteppe i bilen (altså ned på metall). Og slik kan det jo ikke være pga. fare for rust og muggdannelse. Er det noen som har vært borte i dette og har noen tips til utbedring? Takker for innspill.
 2. BirkMcKnirk

  X5 F15 - vann i kanaler - tips?

  Da har bil vært på BMW autorisert verksted og fått borret hull i rammen (eller dreneringsproppene). Kostet 3000,- Venter stadig på tilbakemelding på hva årsak til vann i ramme var, da jeg syntes årsak bør utbedres. Samt, kr 3000,- for 15 minutters jobb inkl. opp på bukk fortjener litt mer svar en "vann er ute nå". De benyttet visst mer en 2 1/2 time på jobben, men med det jeg vet så kan jeg ikke fatte og begripe hva som skal ta så lang tid når de hadde løsningen klar for seg i forkant (altså 4 hull). Legger ut svar/konklusjon når mottatt, så finnes det antagelig tilgjengelig til senere bruk for andre også.
 3. BirkMcKnirk

  X5 F15 - vann i kanaler - tips?

  Ikke norsk bil, så ikke garanti.. Men verkstedet hadde visst kjennskap til vann i kanal på X5, så det skulle visst være en enkel sak. Husker du hva som var feil på de de eldre modellene?
 4. BirkMcKnirk

  X5 F15 - vann i kanaler - tips?

  Har en X5 F15 30d - med vann i sidekanaler. Får også vann i batteribrønn bak (men det kan jo teoretisk komme fra samme sted som kanallekkasje). Drenering fra panromaratak er testet og OK. Er det noen som har møtt på dette problemet før og kan gi noen tips til fiks?
 5. Hei. Kort spørsmål - er det noen som er kjent med eller vet hvor jeg finner oversikt over de ulike motor-utgavene av X5 (2014) og hvilken modell girkasse de er satt opp med? Jeg vet de har 2 eller 3 ulike girkasser som går til flere motorvarianter, og målet var da å få kontroll på hvor mye "overdimmensjonert" vs effekt det er på den jeg har nå.