Jump to content

SCA

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F11 535xd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for tilbakemelding. Det er det som har vært en av ideene, er ikke like enkelt å finne slike eksemplarer dessverre. Skal fortsette å jakte i tiden framover, har ikke hastverk med å finne den perfekte bilen.
 2. Hei! Vurderer sterkt innkjøp av en E92 M3. Har lyst å benytte den som helårsbil på vinteren for å få maks nytelse/value for pengene. Har noen erfaring med dette? Vinterlagring vurderes også MEN om jeg skal bruke den som helårsbil så skal den folieres/antirustbehandles. Klar over at videresalgprisen blir noe lavere siden det ikke er like attraktivt med en vinterkjørt M3
 3. Ok. Har ikke sett i den hemmelige menyen på parametrene. Tror ikke jeg skal røre dem i tilfelle jeg ødelegger noe mere. Må isåfall få noen mer "profesjonell" til å se. Var en en stor forbruksøkning i følge kjørecomputeren i alle fall. Har ikke testet å nullstille triptelleren men har dokumentert KM stand når jeg fylte full tank, og når tanken er tom. Var klar over at det kunne skje en økning på forbruket etter tuning siden jeg tunet for å få mer effekt. Bruker gasspedalen likt som tidligere så syntes forbruket har økt betraktelig om jeg ser på computeren.
 4. Hei, I juni måned tunet jeg min BMW E92 320xd med steg tuning hos Optituning. Etter jeg tunet den merket jeg at forbruke økte drastisk både på bykjøring og landeveikjøring. Før jeg tunet den var jeg nede i 0.55l på landevei, og 0,7ca på bykjøring. Etter jeg tunet den viser kjørecomputeren at jeg bruker opp mot 1,3l både på bykjøring og landevei. Har sett på forbruket og prøvd å regnet ut selv og jeg får det ikke til å stemme at den bruker såpass mye. Mistenker at de enten har glemt noe, eller gjort noen feile endringer på ECU'en siden kjørecomputeren vises såpass mye. Føler ikke at forbruket i følge kjørecomputeren samstemmer med hvor langt jeg kan kjøre til tom tank. Når jeg fyller full tank kan jeg kjøre ca 80-90 mil i følge computern, men det kan ikke stemme når tanken på bilen er ca 60liter og det står jeg bruker 1,3l på milen. Noen som har egne erfaringer med dette, eller vet om det er enkelt å få kjørecomputeren til å utregne forbruket korrekt?
×
×
 • Create New...