Zicco

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Zicco

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  BMW 530i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Zicco

  F11 TV - DVB-T2

  Hei Takk for info. Vet du hvor den 3'je antennen er lokalisert ? Den er tydeligvis ikke på min bil så har ikke koblet til noe på antenne inngang 3.. men det fungerer greit.
 2. Zicco

  F11 TV - DVB-T2

  Noen som vet om den rosa plugg'en går til antenne ? og i såfall hvilken/hvor ? Antar at den brune og grønne går til antennene i høyre og venstre bakrute..
 3. Zicco

  F11 TV - DVB-T2

  Part nr. 65508801177 - kjøpte hos GS... etkbmw.com/bmw/EN/search/selectGroup/54643/65_2107/65508801177 Har aktivt RiksTV abb og CAM modul som er satt i TV modulen. Hadde original DVB-T tuner fra før - den nye er DVB-T2 Bilen har ikke baksete underholdning.
 4. Zicco

  F11 TV - DVB-T2

  Da har jeg installert. Virker Har ikke gjort noe koding. Ikke plugget i rosa plugg da denne ikke er installert i bilen. RiksTV kort og har de kanaler jeg skal ha. Noen som vet hva den rosa pluggen er for - antar at det muligens er en tredje antenne ??
 5. Zicco

  F11 TV - DVB-T2

  Hei - Hvilken modell/år er det du monterte inn i ? 🙂 Kjøpte du på GS ? Bildet under viser dagens TV tuner (antar jeg...) Ser din har 3 coax kabler (grønn, brun og rosa), min har to (grønn og brun) ??
 6. Har en 530i 2012 med S601A (TV Function). Denne fungerer ikke i Norge dvs tar ikke inn DVB-T2 som RiksTV sender. GS har en ettermonterings TV modul (original) som står å støtte DVB-T2. Noen som har montert denne ? Vil den ta inn TV signaler her i Norge ? og har den plass for CAM modul ? GS har ikke kunnet svare meg på dette og litt dumt å bestille en for så å oppdage at det ikke virker..