Jump to content

gimo

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About gimo

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dopus skrev: "du må pakke ut .zip filen med winzip eller winrar. for deretter å overføre dem utpakkede filene til en minnepinne. Minnepinnen bør være formatert som NTFS da FAT har en begrensning på max 4 gig filstørrelse pr enktelt fil." Jeg ble litt usikker her og lurer på hva som er rett/egnet jeg har en mac og skal kjøpe minnepenn, bør den formateres til NTFS eller Fat32? Kan bruke macbook, eller må det være en windows-pc?
 2. Hei, thanks, akkurat det fant jeg ut også, er på vei ut og kjøpe meg en usb-minnepinne 64 GB. Likte så godt ordene "lifetime" og "2020"
 3. Hei, takk for svar, da søkte jeg og fant en tråd som svarte på mye av det jeg lurte på, tror jeg skal få til dette . (Administrator må gjerne slette tråden om det kanskje blir for mange tråder om samme sak).
 4. Jeg er eier av min aller aller første BMW, hvilket jammen var på tide, en 2012 modell X1 med 70T km på telleren, den ble importert da den var noen måneder gammel fra BMW i Tyskland. Ser av utstyrslisten at koden for Navigasjonen er S609A. Da jeg kjørte hjem fra Stavanger til Drammen oppdaget jeg at kartene er håpløst gamle og utdaterte. Kan disse oppdateres, og hvor kan jeg få gjort det? Er det kostbart? Kan man evt. få med kamera-fartskontrollene? (En annen ting jeg tenker å gjøre er å blende EGR for å forebygge koksing og samtidig få tunet den opp litt fra 177 hk men det hører hjemme i en annen tråd) Takknemlig for svar
×
×
 • Create New...