Jump to content

Truth

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Truth

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for mange bra tips og ting å tenke på! Får se om det ligger noe ute i høst som fyller kriteriene
 2. Syntes hard toppen også ser penere ut. Har ikke noe erfaring med nyere stofftak.
 3. Dette kommer definitivt til å bli brukt som en helårs bil. Derfor heller interessen over til 2. Generasjon Z4 med hard top. For min del er ikke nødvendigvis motor størrelsen det viktigste, men litt grom lyd er jo morro. Mer viktige at jeg ikke ser meg ut en modell som har «mange» problemer jeg kan se frem til. Personlig syntes jeg bare bilen er veldig pen.
 4. Takk for info. Er det noe spesielt man bør spørre om, eller gjelder dette i kasko forsikring?(mulig jeg bare skal snakke meg forsikrings selskapet om dette) Er ganske sikker på at jeg mest vil ha den «lille» rekkesekser på 2.5L, men er jo ikke akkurat mange utgaver å velge av på bruktmarkedet.
 5. Hei! Beklager hvis det kommer noen dumme spørsmål, men finner det vanskelig å få noen svar når jeg googler. Hvis det er noen som har litt erfaring rundt disse setter jeg stor pris på om noen kan dele litt info. Har siklet på Z4 i flere år nå, men jeg lurer på hva man kan forvente seg av service kostnader og slikt på en bil som dette? Er det noe man bør være obs på? Hva slags utstyr burde man ha på disse? Har primært sett på sdrive20i 2012 med automat, men har skjønt det slik at rekkesekserne er mer driftssikre? Dette blir min første bil da jeg valgte å spare til en Z4 i noen år, å nå er i en jobbsituasjon hvor jeg kan eie en
×
×
 • Create New...