Jump to content

Sally

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  E87 118D
 1. Har forsøkt med startkabel fra støtdempertårn til motor, Forsøkte også fulladet batteri med startkabler direkte på startmotor (unntatt styrestrøm) Ikke fått kontrollert feilkoder.
 2. Gjelder en 2008 BMW 520d 177hk. sedan Dro sakte rundt på starteren på morgenen. kjørte 5 mil og foretok en stopp på bensinstasjon. Deretter starter ikke bilen. bare et kort klikk høres når man forsøker å starte. Ingen feilmeldinger i display. forsøkte å starte med starthjelp uten hell. Fulladet batteri. Fikk den hjem og målte spenning frem til startmotor. spenning 12.6 volt inn på starter og det samme på batteri. jording motor ser bra ut. Kontrollert styrestrøm startmotor og den er ok. antok feil i starter og demonterte denne og prøvde den i benk og uten belastning virker den som den skal. montert tilbake. kontrollert at motor går rundt ved å dreie rundt nedre reimhjul og den går rundt. Hva kan være feil?
 3. Hva for alternativer finnes til Dab og Bluetooth og mer moderne GPS ? Sitter BMW navigasjon business med skjerm i bilen. Er det gode muligheter for oppdatering - er det dyrt eller er beste alternativ å kjøpe nytt utstyr/enhet? Sally
×
×
 • Create New...