Jump to content

RagnarS

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RagnarS's Achievements

 1. Tusen takk for alle svar! Settes stor pris på 😊
 2. Hei! Jeg har en E90 316i 2008 mod (n43) og må bytte ene dysen pga lekasje. Fikk tak i brukt dyse hos bildemonterings firma. Spørsmålet er må man kode etter bytte av dysen? Setter utrolig stor pris på svar!
 3. Det skal jeg gjøre! Takk for hjelpen
 4. Ringte GS verksted i trondheim, de hadde ikke mulighet å få tak i. Helt tomt på lagrene i Norge, Sverige å Tyskland. 4-5 måneder vente tid. Men skal følge med på nettsiden! Takk for svar
 5. Hei! Jeg har en BMW E90 316i 2008 mod der ene dysen er sliten. Kommer bensin i oljen (Dette er sjekket på merkeverksted). Lurer på om noen har dette liggende da det er nesten umulig å få tak i og utrolig lang leveringstid 🙃 Helst nye, men brukte er også av interresse om den er i bra stand! Si ifra om du har/vet om noen som har eller kan ha 🙂 Takk på forhånd!
 6. Hei! Jeg har klart å fått masse ruststøv på både felger og lakk. Dette kommer av bremsene mine som er dårlig. Har noen forslag på hvordan man fjerner dette? Har prøvd og spyle det av men det hjalp ingenting. Så vil tro d sitter veldig godt? Takk på forhånd!
×
×
 • Create New...