Jump to content

Odtoks

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Odtoks

 1. Kjapp update her. Fikk omsider tid til å faktisk skru ut setene og forsøke de nye subbene. Svaret var ganske enkelt defekte subwoofere. Funker tipp topp med de nye Takk for all hjelp!
 2. Ingen tegn til at det har vært sub kasse i den, så vidt jeg kan se hvertfall.
 3. Bilen er kjøpt fra forhandler i USA, så har ikke orket å prøve å få tak i forrige eier. Er rart om de ikke er koblet til, men også litt rart at ingen av de virker.. Vil nok vise seg
 4. Hadde motstand på alle pins utenom de til subwooferene. Får skru ut setene å verifisere at det ikke er kabling, men antar det bare er å bestille nye.
 5. På forsterker-siden er alt koblet til, men har ikke hatt mulighet til å sjekke kabling inn på subbene. Regner med setene må ut for å komme til og sjekke kabling der?
 6. Er top hifi. Top hifi ble levert uten HK frem til 2011 om jeg ikke husker helt feil. Uansett er det optisk på den så er rimelig sikker der.
 7. Yupp. Er en god uke til jeg får mulighet til å sjekke. Takker for innspill og oppdaterer når jeg finner ut av noe👍
 8. Det er selvsagt mulig, men krysser fingrene for at det ikke er tilfellet..
 9. Den er grei, da får jeg prøve å "låne" en forsterker å feilsøke med Husker ikke hva diagnose-programmet het, men ble gjort profesjonelt så ikke noe carly-greier.
 10. Antar det ikke skulle vært noe lyd dersom det var problem med MOST-forbindelse? Har kjørt diagnose, ingen feilkoder.
 11. Har nettopp kjøpt en e92 m3 09' som ikke har noen lyd i subbene under setene. Lyden ellers i bilen er ok. Tanker om hva som kan være feil, og evt hvordan feilsøke dette? Anlegget er av typen individual. US spec bil.
×
×
 • Create New...